Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Een van de populairste iPhone apps van dit moment: Online Head Ball. Een game waar twee poppetjes tegenover elkaar staan met maar één doel: scoren bij de tegenstander. 

Online Head Ball is een sport iPhone/iPad applicatie die ontwikkeld is door Ïzmo Bilisim. 90 seconden sta je tegenover je tegenstander en moet je zoveel mogelijk doelpunten scoren om te winnen. Het is een 1 tegen 1 ballspel dat ondertussen ruim 500.000 keer gedownload is. Het woord populair is daarom nogal zacht uitgedrukt. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Dit is Online Head Ball

Zodra je de app opent krijg je de mogelijkheid om te registreren via Facebook, Twitter of een via jouw e-mailadres. Aan de hand van een zelf verzonnen naam krijg je een poppetje toegewezen. Dit poppetje is in het spel naar eigen wensen aan te passen. Zo kun je de schoenen, het haar, het gezicht en zelfs de kleur sokken aanpassen.

Online Head Ball 

Verschillende seizoenen 

In de seizoenen, die je online kunt spelen tegen andere online spelers, kun je kiezen uit: Seizoen 4, Amateur, Professional, Star, Super Star en Legend. Ieder seizoen eist een bepaalt aantal muntjes als toegangsfee om mee te doen. Bij het laagste niveau, seizoen 4, is er geen toegangsfee. Munten kunnen verdient worden door wedstrijden te winnen van tegenstanders.

 Online Head Ball Seizoenen

Special effects Online Head Ball 

Voordat iedere wedstrijd begint heb je de mogelijkheid om special effects te kopen. Deze special effects bestaan uit diverse dingen zoals; een groter doel bij de tegenstander, een kleiner doel, snellere bal en het vastvriezen van de bal om tijd te rekken.

Wil jij Online Head Ball wel uitproberen op je iPhone of iPad? Download Online Head Ball via deze link in de App Store.

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.