Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

In deze vierdelige serie bespreken wij de – in onze ogen – beste gratis games van het afgelopen jaar. Welke spellen waren een groot succes? Welk spel had de beste, meest vernieuwende gameplay? Wat waren de krakers? 

Vandaag deel 2 van de serie. Vorige week keken we naar Pokémon Go, Super Stickman Golf 3 en Clash Royale. Vandaag komen er een aantal nieuwe games aan bod! 

Dit is een zogenaamde ‘clicker-game’ en die staan erom bekend dat ze ultra simplistisch zijn. Het is een typische free-to-play game variant waarbij je woest op het scherm moet tikken. Het is de bedoeling om een invasie van slakken tegen te gaan, golf na golf komen ze op je scherm. Je moet de wereld redden met hulp van magische souvenirs, Duivels en de kracht van Mount Boom. Speel. Ervaar. Beleef! Het is echt de moeite waard. 

Rodeo Stampedo: Sky Zoo Safari 

Wat is de bedoeling van dit spel? Simpel! Probeer zo ver mogelijk te komen maar in plaats van je eigen voeten gebruik je hulpmiddelen. Zo kan je van het ene rennende dier naar het andere rennende dier springen. Dit allemaal in de savanne of spannende jungle. Na een paar seconden wordt je dier moe en moet je dus op de rug kruipen van een ander dier. Dit doe je dier na dier om een zo groot mogelijke afstand af te leggen. Tussen de runs door kan je je inkomsten gebruiken om je stal te laten groeien, nog meer getemde dieren te fokken en je dierentuin te verbeteren. Awesome!

Bejeweled Stars 

Het is zoiets als Candy Crush Saga maar dan toch nét iets anders. Het wijkt af van het klassieke-edelstenen ontwerp die we kennen uit de oude series maar het is nu nog gemakkelijker te spelen. De vertrouwde gameplay is gelukkig niet verdwenen maar het design is nu wel een stukje vriendelijker en er zitten een aantal leuke grapjes in verborgen. De moeilijkheid van dit spel neemt geleidelijk toe, het begint zeer simpel maar wordt des te verder je komt lastiger te spelen. Zo kan je aan het niveau wennen en je skills verbeteren.  

PinOut! 

PinOut, je denkt direct aan het klassieke flipperkast spel maar dit is anders. Je hebt nog steeds de 2 peddels, een glanzende bal en zelfs wat bumpers maar de rest is anders. Het is futuristisch en vernieuwend. In plaats van de bal binnen een afgesloten ruimte in het spel te houden is het de bedoeling om de bal steeds verder te krijgen in nieuwe ruimtes. De bal rolt niet meer terug naar beneden maar kan vooruit naar een nieuwe area, nog een verder, enzovoort. Tegen een kleine betaling kan je nog meer checkpoints realiseren. Dit is naar ons inzien niet echt nodig! Plezier genoeg.

pinout-iphone-app

Lees ook de andere delen van de vierdelige serie over onze favoriete iPhone game apps:

Deel 1

Deel 3

Deel 4

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.