Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

In deze vierdelige serie bespreken wij de – in onze ogen – beste gratis games van het afgelopen jaar. Vandaag deel 3 van de serie. Vorige keer keken we naar Best Friends Forever, Rodeo Stampedo, Bejeweled Stars en PinOut! Vandaag komen er weer een aantal nieuwe games aan bod!

Asphalt Xtreme 

Deze game, ontwikkelt door Gameloft, voelt aan als een iets gekrompen versie van de console games. Net zoals Asphalt 8; Airborne is de Xtreme versie een geweldig leuke racer met indrukwekkende graphics. Het spel speelt zich voornamelijk off-road af en gaat over ijs, modder en andere lastige terreinen. Je scheurt met een modderige buggy, snelle terreinwagen of ander tof voertuig tegen een 7tal andere racers. Sensatie gegarandeerd!  

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Dots & Co

Ken je Dots en Two Dots nog? Ja? Wij wel! Daarom waren we ook zo benieuwd naar de release van Dots & Co, de nieuwste versie van dit uiterst minimalistische puzzelspel. Zoals je gewend bent van deze reeks spellen is het een zeer eenvoudig te begrijpen game. Je moet gekleurde stippen aan elkaar linken zodat ze verdwijnen. Om dit zo snel mogelijk te doen kan je volledige rechthoeken creëren zodat alles wat daarin valt verdwijnt. Leuk, makkelijk, verslavend! 

dotch-en-co

Plants vs. Zombies: Heroes

PopCaps heeft weer een briljante game uitgebracht. Ze gaven eerder al een komische draai aan het alom bekende toren verdediging genre, nu hebben ze hetzelfde gedaan voor zogeheten ‘collectible card battlers’. De oorlog die je voert gebeurt op een hilarische manier, je kan aan beide zijden spelen zowel aanval als verdediging door het gooien van krachtige kaarten. Heroes maakt een aantal leuke tweaks aan het oude kaartspel principe, de basis van de game is behouden met hier en daar wat toegevoegde Zombie tricks. Spelen! 

plants-vs-zombies

Marvel: Avengers Academy

Marvel: Avengers Academy volgt min of meer de vertrouwde structuur van een stedenbouwsimulator. Door het voltooien van speciale missies en het verzamelen van fondsen kan je langzaamaan je stad uitbreiden. Net als – bij bijna alle simulators – moet je veel wachten tot opdrachten zijn voltooid. Dit kan verveling opwekken maar daar hebben ze bij Marvel wat voor bedacht. De toevoeging van de bekende helden en schurken als Iron Man, Loki en Waps geeft een leuke twist aan dit spel. Het spel wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe evenementen en geliefde personages. Dit stimuleert om te blijven spelen. Avengers Academy is misschien niet mind-blowing maar het is leuk genoeg om te blijven spelen. Downloaden dus! 

Marvel-Avengers-Academy

Lees ook de andere delen van de vierdelige serie over onze favoriete iPhone game apps:

Deel 1

Deel 2

Deel 4

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.