Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

In deze vierdelige serie bespreken wij de – in onze ogen – beste gratis games van het afgelopen jaar. Vandaag het laatste deel van de serie met Rick and Morty: Pocket Mortys, Little Broken Robots, Peter Panic en Dashy Crashy!

Rick and Morty: Pocket Mortys

Rick and Morty is gebaseerd op de tekenfilmseries van Aduldt Swim maar het heeft heel duidelijk de vorm van een Pokémon-achtige game. Je hoeft geen fan te zijn om dit spel te waarderen. Rick is een gestoorde wetenschapper die veel verschillende versies van Morty - het neurotische tienerneefje - verzamelt. Met Morty kan hij gevechten ingaan tegen andere Ricks met allemaal hun eigen ‘Morty’s’. Het is een absurd en vreemd spel wat natuurlijk surrealistisch aanvoelt maar er zit genoeg humor en uitdaging in om het te blijven spelen. Give it a try! 

rick-and-morty-pocket-mortys

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Little Broken Robots

De naam zegt het al, dit spel at over kleine kapotte robots! Ze hebben jouw hulp nodig want alle draden zijn kapot of door elkaar geraakt. Het is de bedoeling om elke robot zo snel mogelijk te maken, puzzelen dus! Het is een erg simpel spel, wat je snel oppakt en blijft spelen. Aanradertje van ons! 

little broken robots

Peter Panic

Adult Swim heeft al een aantal vreemde spellen gelanceerd - zoals Pocket Mortys - en Peter Panic is niet minder vreemd. Je kan er alles over zeggen maar origineel is het wel! In deze game wordt het verhaal vertelt van een talentvolle jonge regisseur die probeert om het theater in zijn woonplaats te redden. Dit doet hij door heel veel klusjes aan te nemen en tijdens zijn missie veel buren te betrekken. Dit spel zit vol mini-games om de lokale weirdo’s te overtuigen dat het theater moet blijven! We kunnen er niet veel meer over zeggen, je moet het gewoon ervaren. Spelen maar! 

Dashy Crashy

Hoe lang hou jij het vol op deze snelweg? In Dashy Crashy probeer je zo ver mogelijk te rijden op een 5-baans snelweg. Door naar links of rechts te vegen verander je van baan en dat is nodig want je medeweggebruikers wisselen ook continu, onverwachts, van rijstrook. Je rijdt als speler sneller als de rest dus je moet heel veel moeite doen om niet te botsen. Hier houden wij van! Het spel biedt niet veel nieuws maar wel heel veel plezier. Voor ons de absolute afsluiter van deze 4-delige serie.  

dashy crashy iphone app

Lees ook de andere delen van de vierdelige serie over onze favoriete iPhone game apps:

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.