Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Je bent niet alleen voor boodschappen welkom bij de supermarkt, supermarktketen Lidl verkoopt nu ook de iPhone 6. Voor €378 exclusief verzendkosten ontvang je binnen 3 werkdagen de Apple iPhone 6 met een intern geheugen van 32 gigabyte. Is het wel verstandig om een smartphone via de supermarkt te kopen?

Het is natuurlijk een beetje vreemd om een iPhone tussen de aardappelen en de kipfilet te vinden. Overigens zit er wel wat verschil in de plaats van aankoop en de prijs. Zo kun je het toestel in Duitsland gewoon in een Lidl vestiging kopen, terwijl Nederlanders naar de webshop moeten. In Duitsland kost het toestel aan de kassa slechts €349. Bestel je online, dan wordt de iPhone 6 binnen 3 werkdagen thuis afgeleverd.

De iPhone 6 is voorzien van A8 chip met 64-bit processor en draait op het besturingssysteem iOS 9. Met een 4,7 inch scherm en 1,2 megapixel frontcamera is dit een uitstekend toestel voor dagelijks gebruik. De iPhone 6 is vanaf 1 maart 2018 bij Lidl verkrijgbaar.

De prijs vergelijken met andere aanbieders

We blijven prijsbewuste Hollanders, daarom hebben we de Lidl prijs met andere iPhone 6 aanbieders vergeleken. Hetzelfde toestel kost bij Media Markt €389. Bij Coolblue is het toestel een paar euro goedkoper dan bij Media Markt, maar nog altijd duurder dan bij Lidl. iPhone 6 liefhebbers zijn blijkbaar toch goedkoper uit bij Lidl. Wie echt voor de scherpste prijs gaat, rijdt even naar Duitsland, waar het toestel nog iets goedkoper is.

Losse iPhone toestellen op prijs vergelijken

Hoe zit het met de garantie?

Of je nu een iPhone 6 via een webshop, iPhone reseller of supermarkt koopt; je hebt altijd recht op de wettelijke garantietermijn. Is er iets mis met het toestel, dan lijkt het de meest logische keuze om eerst bij de verkoper langs te gaan. Deze zal in veel gevallen het toestel naar Apple opsturen, waar de reparatie plaatsvindt.

Lidl verklaart dat het op alle artikelen minstens 2 jaar garantie geeft, dit geldt dan ook voor de iPhone 6. Mensen die gebruik willen maken van deze garantie kunnen het beste contact opnemen met de klantenservice. Hierbij is het wel belangrijk dat de factuur of aankoopbon goed wordt bewaard, dit geldt als garantiebewijs. Koop jij binnenkort samen met je wekelijkse boodschappen een iPhone 6 bij Lidl?

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.