Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Is de nieuwste iPhone nog niet bijzonder genoeg? Kijk dan eens voor een iPhone van hout, leder dierenhuid of carbon. Met een bijzondere achterkant en aangepast Apple logo heb je de meest bijzondere smartphone in handen. Het kost een slordige €4500 tot bijna €9000, maar dan heb je ook wat.

Overal is een markt voor te vinden. Hadoro richt zich op premium handgemaakte iPhones en hoesjes. Basis voor het bijzondere toestel is de iPhone X, 8 of 7. Producent Hadoro verwijdert de originele achterkant en vervangt deze voor een ander materiaal. Te denken valt aan hout of glas, maar ook echt krokodillenleer is populair. Er kan zelfs gebruik worden gemaakt van carbon, een koolstofachtig glanzend materiaal.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Aangepaste achterkant en logo

Het merk verkoopt de bijzondere toestellen onder de naam custom iPhone. We hebben even een kijkje bij Hadoro Paris genomen. Zo is er de Hadoro iPhone X Emeraude. Deze is voorzien van een achterkant van karelisch berkenhout. Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren of designs. Het toestel kost tussen de €4500 en €4800.

Een iPhone X met een achterkant van echt marmer? Dankzij het eigen patroon is elke iPhone X Marble uniek. De zeer dunne laag marmer is ingelijst in koolstof. Het Apple logo is zeer nauwkeurig geperforeerd. Het marmeren toestel is leverbaar in de kleuren wit en zwart.

Een iPhone met glazen achterkant lijkt misschien niet heel bijzonder, omdat de meest moderne smartphones dit al hebben. Toch mag de Hadoro iPhone van glas er wezen. Er is gekozen voor krasbestendig saffierglas met een zeefdruk ontwerp. Het Apple logo op de achterzijde is lichtgevend, wat het toch net allemaal iets anders maakt.

Tip: iPhone X hoesjes vergelijken

Krokodillenleren iPhones

Je hoeft niet van krokodillen te houden om voor kwaliteit te gaan. Hadoro produceert iPhones met krokodillen lederen achterkant. Zwart, rood, wit of blauw, vrijwel alles is mogelijk. Ook deze smartphones mogen wat kosten: tel op een slordige €4500 tot bijna €9000. Het prijsverschil zit hem in de gebruikte materialen. Zo is de Hadoro Signatuur Diamond iPhone voorzien van verguld frame en 0,66 karaat diamanten.

Hoesjes van kalfsleer, phyton of krokodillenleer

Het assortiment iPhone hoesjes van Hadoro is groot. Ze bieden niet alleen kalfsleer of krokodillen lederen hoesjes, ook kun je hier terecht voor hoesjes van pythonhuid, hagedissenhuid en zelfs de huid van een pijlstaartrog. We zien ook hoesjes van struisvogelhuid voorbijkomen, je moet het maar bedenken! De hoesjes zijn geschikt voor de iPhone 7 serie, 8 serie en iPhone X. De vanaf prijs begint bij €99 en loopt op tot meer dan €700. Dit mogen dan stevige prijzen zijn, wie indruk wilt maken zit bij Hadoro altijd goed.

Vergelijk ook: iPhone 8 hoesjes

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer