Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Verschillende betrouwbare bronnen brengen naar buiten dat Apple werkt aan de opvolger van de in 2016 uitgebrachte iPhone SE. Naar verwachting wordt hij in maart 2018 gepresenteerd.

iPhone SE 2.0

Economic Daily bracht vanmorgen naar buiten dat Apple druk werkt aan de iPhone SE 2. Volgens het rapport zal de opvolger van de iPhone SE wederom een 4-inch scherm krijgen. Vooral het kleinere scherm wekte veel positieve reacties op bij de presentatie van de iPhone SE in 2016. Daar waar de iPhone 8 en 8 Plus voorzien zijn van een 4,7 inch en 5,5 inch display en de iPhone X zelfs een 5,8 inch scherm heeft. 

iPhone SE 2 specificaties en prijs 

Een kleinere telefoon betekent ook de kleinste prijs. Op de moment is de huidige iPhone SE een van de goedkoopste Apple telefoons die je kunt krijgen terwijl hij tegelijkertijd de specificaties bezit van de iPhone 6s. Dezelfde chip en camera. Wij verwachten daarom dat de nieuwe iPhone SE 2 vergelijkbare specs krijgt als de iPhone 8. Dit zou betekenen dat de iPhone SE 2 een camera krijgt met 12.0 MP en een frontcamera van 7 MP. De techwebsite Tekz24 verwacht dat deze iPhone 32GB en 128GB opslagruimte krijgt met een A10 Fushion-chip. Tekz24 beweert namelijk dat ze nauwe contacten hebben binnen de Indiase productieketen die zorgen voor het productieproces van de iPhone SE 2.

Qua uiterlijk blijft het gissen hoe de opvolger van de iPhone SE eruit zal gaan zien. Volgt Apple de iPhone X met zijn glazen behuizing of blijven ze doorgaan met de aluminium cover? En uit welke kleuren kunnen wij straks gaan kiezen?

Bekijk ook:

iPhone SE toestellen zonder abonnement

iPhone SE 2 kopen - los toestel zonder abonnement

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.