Back to Top

Originele Apple iPhone opladers kopen – laders voor de Apple iPhone SE 2, X, 8 (Plus), 7 (Plus), SE, 6S (Plus), 6 (Plus), 5S, 5C, 5, 4S, 4, 3GS, 3G en 2G

Noot: op dit moment zijn er geen opladers beschikbaar, kijk op een later moment nog eens op deze pagina!

Heb je een iPhone en wil je altijd en overal kunnen opladen? Dan is een extra Apple iPhone oplader handig om te hebben! Ook als je huidige iPhone oplader kapot is kun je via ons een nieuwe iPhone lader kopen. Wij hebben namelijk opladers voor alle iPhone modellen!
 
 
Via ons vind je (op)laders voor de Apple iPhone SE 2, X, 8 (Plus), 7 (Plus), SE, 6S (Plus), 6 (Plus), 5S, 5C, 5, 4S, 4, 3GS, 3G en 2G. We hebben zowel opladers met een Lightning aansluiting als iPhone opladers met een 30-pins aansluiting. Verder hebben we losse kabels en losse adapters voor je iPhone, autoladers (in verschillende kleuren), diverse accessoires en meer.

Originele Apple iPhone oplader kopen – zowel beschikbaar voor de nieuwe als de oude iPhone modellen

Bij ons kun je terecht voor originele opladers voor alle iPhone modellen/toestellen. Het maakt dus niet uit of je een gloednieuw iPhone toestel hebt, een wat oudere (bijvoorbeeld de iPhone 4 en 5), of zelfs een stokoude (bijvoorbeeld de iPhone 2G, 3G of 3GS)…

Een originele Apple iPhone oplader kopen – origineel is altijd de beste keuze…

Twijfel je tussen het kopen van een niet originele iPhone opladers en originele Apple iPhone oplader? Wij raden je aan om altijd een originele Apple lader te kopen voor je iPhone.

Zie je elders online zeer goedkope iPhone opladers aangeboden worden? Dan gaat het vrijwel zeker om niet-originele Apple producten. Dit zijn producten die door een andere fabrikant worden gemaakt dan Apple. Je loopt –als je zo’n product koopt- het risico dat het product niet 100% compatibel (verenigbaar) is met je iPhone, anders gezegd, dat het product niet goed werkt in combinatie met je iPhone. Door een dergelijke niet-originele iPhone lader te kopen neem je verder het risico op de koop toe dat de oplader je iPhone beschadigd, of dat deze je toestel in een zeldzaam geval zelfs opblaast. Het beste kun je daarom een originele Apple oplader kopen, je weet dan altijd dat je iets koopt wat goed werkt, en minimale gebruiksrisico’s heeft.

Apple Lightning aansluiting versus 30-pins aansluiting

In 2012 werden de nieuwe iPhones en iPad’s uitgerust met een Lightning aansluiting. Tot dat moment hadden de iPhones en iPad toestellen nog een 30-pins aansluiting. Dit wil zeggen dat de iPhone 2G, 3G, 3GS,4 en 4S nog een 30-pins aansluiting hebben, maar alle nieuwere iPhones een Lightning aansluiting hebben. Het voordeel van een Lightning kabel is dat je hem er op twee manieren in kan doen. Je hoeft dus niet meer te letten welke aansluiting aan welke kant zit.

Er zijn twee verschillende Lightning opladers, namelijk de normale 5 Watt oplader en een 10 Watt oplader. De 5 Watt lader kun je niet gebruiken voor een tablet (iPad), maar alleen voor een iPhone. De 10 Watt lader is ook te gebruiken voor de iPhone, waardoor deze een stuk sneller kan worden opgeladen dan met een 5 Watt oplader. Het kan dus een voordeel zijn om juist een 10 Watt oplader te kopen voor je iPhone. Verder kun je via ons ook verloopstukjes verkopen (micro USB naar Lightning), losse adapters en losse kabels (voor als je niet een complete Apple iPhone oplader nodig hebt).

Je iPhone opladen in de auto – gebruik een (Powerstar) auto oplader

Ga je een eind rijden, of is je iPhone gewoon (bijna) leeg op het moment dat je weg moet met de auto, gebruik dan een iPhone auto oplader (12 / 24 Volt). Dankzij de capaciteit van 1 Ampère voorzie je de accu van jouw telefoon ook tijdens het autorijden gewoon van nieuwe energie, om zodoende met een volle(re) batterij op de plaats van bestemming aan te komen. Voor de meeste modellen zijn er auto opladers te krijgen in twee kleuren, namelijk wit en zwart.

Apple iPhone oplader(s) kopen in België

Woon je in België, en wil je een originele Apple iPhone oplader kopen? Ook als je in België woont, nodigen we je van harte uit om via ons een Apple iPhone lader te kopen voor je iPhone. De verzending is gratis wanneer je voor 25 euro of meer aan spullen voor je iPhone of iPad koopt bij onze partner. Daaronder worden er 1,95 euro verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten zijn voor Nederland en België verder gelijk.

Terug naar Apple iPhone opladers