Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De jongens van TechRax hebben de waterdichtheid van de iPhone 7 tot het uiterste getest; een nacht in bak met cola en in een ijskoude diepvries. Dit was het resultaat.

De gloednieuwe iPhone 7 en 7 Plus is volledig stof- en waterdicht volgens de IP67 standaard. Dit betekent dat de iPhone voor maximaal 30 minuten tot 1 meter diepte kan worden gehouden voordat hij mankementen zal gaan tonen. Er zijn tal van iPhone 7 video’s waar hij wordt ondergedompeld in water. TechRex ging iets verder en stopte hem in de vriezer ondergedompeld door Coca Cola. 12 uur lang onderging de iPhone 7 deze test:

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Uitslag cola test iPhone 7

Het is bijna niet te geloven maar de iPhone 7 werkt nog. De zoetstoffen in de Coca Cola hebben wel enige werking gehad op de beschermlaag maar de interne componenten zijn in takt gebleven.

Er zijn meerdere iPhone testen geweest van TechRex en andere YouTubers:

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.