Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De analisten van Citigroup merken op dat Apple op een flinke stapel geld zit. En geld moet rollen, vindt Apple. Daarom groeien de eerste geruchten rondom overnames. Zo schijnt Apple Netflix en Tesla op het oog te hebben.

Met een reserve van ongeveer een kwart biljoen dollar, heeft Apple het voor het uitkiezen. Analisten dansen van vreugde en beginnen al te speculeren. Wat zal Apple gaan doen? Een overname van een bestaand bedrijf behoort tot de reële kansen. Lees in dit bericht twee interessante kanshebbers:

Lees ook: Apple werkt aan meer banen in Amerika

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Netflix

De eerste in het rijtje is Netflix. De analisten van Citigroup Bank vinden een overname van Netflix een logische stap binnen Apples bedrijfsvoering. Dit is zeker niet gek gedacht. Apple kijkt met een schuin oog al af van Netflix. Netflix doet namelijk iets wat Apple ook dolgraag zou willen doen: eigen series en films produceren. Op kleinere schaal zet Apple nu al de eerste stappen met de productie van Planet of the Apps en Carpool Karaoke.

Lees ook: Leer meer in de Apple Store

Tesla

De analisten van Citigroup noemen ook Tesla als kanshebber. Al enige tijd is Apple bezig met het creëren van software voor zelfrijdende auto’s. Dit project valt nog niet echt onder Apples hoofdprioriteiten, waardoor er nog niet echt vaart in het project zit. Met een overname van Tesla is het mogelijk grote stappen te kunnen ondernemen. Persoonlijk zie ik geen klassieke overname voor me. Ik denk eerder dat een innige samenwerking tot veel moois kan komen.

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.