Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De strijd tussen Apple en Android is niet nieuw, maar met deze nieuwe campagne en website pakt Apple het wel heel direct aan.

Nog niet zo heel lang geleden lanceerde Apple de Move to iOS-app. Met deze app maakt de technologie gigant het nog makkelijker om de overstap van Android naar Apple te maken. Maar deze praktische app vond Apple niet genoeg. Voor iedere Android gebruiker die nog twijfelt om een iPhone aan te schaffen, heeft Apple nu een aantal redenen op een rijtje gezet.

De redenen om naar Apple over te stappen worden geheel in stijl gepresenteerd. Op de speciaal door Apple ontwikkelde website met grote kleurvlakken en heldere kreten, moeten de Android gebruikers officieel overstag gaan. Benieuwd welke redenen Apple in de strijd gooit? De grootste pijlers zijn:

- Een soepele en vlekkeloze overstap
- Haarscherpe camera
- Een device met ongeëvenaarde snelheid
- Toegankelijkheid
- Veiligheid
- Persoonlijke hulp via Apple-support
- Milieuvriendelijkheid

Wanneer de overtuigende redenen hebben geholpen kunnen bezoekers aan de website direct een iPhone aanschaffen. Direct onder de pagina zijn namelijk meerdere links naar de nieuwste iPhone te vinden. Zo kun je na je bezoekje direct een iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 6s en iPhone SE aanschaffen.

Het blijft niet bij een website alleen. Om goed gewapend de strijd in te gaan heeft Apple ook vijf video’s gemaakt. Dit vijftal is te vinden op Apple’s YouTube-kanaal. Ook hier straalt Apple in al zijn eenvoud: heldere kleuren en rake woorden.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Wanneer je nu al overtuigd bent van de voordelen van een iPhone is het ook mogelijk hier direct je slag te slaan. In de vergelijker van iPhone.nl kun je direct zien wat de beste deal is.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer