Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Iedereen probeert wel eens geld opzij te zetten. De rente op de spaarrekening in nihil. Geen goede optie om extra te sparen. Er zijn natuurlijk andere manieren om winst te maken op jouw spaargeld. Bitcoins zijn uitermate populair, maar de koers van deze cryptomunt wisselt erg sterk per dag. Nu is er een iPhone app die het makkelijk maakt om te beleggen. Maak kennis met Peaks.

Er wordt veel betaald met de pinpas. Het gaat vaak om kleine bedragen, maar hoe kan jij van deze kleine bedragen nou toch nog stiekem rijk worden? Peaks introduceerde de oplossing. Wanneer jij iets afrekent van €2,70 kan jij er met Peaks voor kiezen om €0,30 aan wisselgeld te gaan beleggen. Via Peaks kunnen niet alleen de pintransacties worden afgerond, maar ook de automatische incasso’s, iDeal-betalingen en overboekingen.

Mild, Pittig, Scherp en Heet

Natuurlijk neem je altijd een risico met beleggen. Peaks heeft ervoor gezorgd dat er gekozen wordt voor verschillende beleggingsprofielen. De vier profielen heten Mild, Pittig, Scherp en Heet. Voor iedereen wat wils dus. Bij elk beleggingsprofiel kan gekeken worden naar het rendement dat gemaakt kan worden over de gekozen periode. Helaas zijn het geen garanties en blijft beleggen altijd een risico met zich meebrengen.

Indexfonds

De risico’s worden gespreid in de indexfondsen. Dit houdt in dat een indexfonds niet bestaat uit één specifieke belegging, maar uit honderden aandelen en obligaties. Dit zijn aandelen en obligaties over de hele wereld en in diverse sectoren. Daarnaast heeft Peaks ervoor gekozen om alleen te beleggen in duurzame indexfondsen. Er wordt alleen belegd in fondsen die goed zijn voor mens en milieu. Peaks staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten. Dit betekent dat het AFM verschillende regels heeft opgelegd waar Peaks zich aan moet houden willen zij blijven bestaan.

De makers van Peaks willen beleggen voor iedereen toegankelijk maken, maar momenteel ondersteunt alleen Rabobank de app. De koppeling met andere banken is nog niet beschikbaar. Wanneer de koppeling met andere banken komt, is nog niet bekend. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.