Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Voeg wat extra glanzende coolheid aan je outfit toe met behulp van deze stickers voor je AirPod!

Wanneer je bang bent je AirPods uit het oog te verliezen of wanneer je jouw outfit net even wat extra’s wilt meegeven, dan zijn deze AirPod stickers echt iets voor jou.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Accessoire

Sinds de iPhone 7 heeft Apple de eerste stap richting draadloze headphones gemaakt. Hoewel de AirPods eerst met kritiek werden ontvangen, is er nu een trouwe groep gebruikers. Nu de gebruikersgroep groeit, groeit ook het aantal bijproducten. Eerder schreef ik al over een AirPod Case die naast bescherming ook een persoonlijke stijl toevoegt. Nu zijn de AirPods zelf aan de beurt. Met de stickers van Airpod Stickers voeg je net even dat beetje extra toe aan je outfit.

Vlammend design

Voor welke stijl je ook wil gaan, er is genoeg keuze. Ga voor tribal, streepjes, stippen of rock de pan uit met vlammen. Voor een klein bedrag is het al mogelijk je persoonlijke stempel, of sticker in dit geval, aan je AirPod te geven. De stickers zijn erg subtiel en er is een grote variatie aan prints. De stickers zijn makkelijk af te stemmen op je iPhone, want ze zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, roségoud, zilver en zwart. Het is nog wachten op een rode toevoeging aan het assortiment voor de iPhone RED edition.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer