Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Er komen steeds meer luchtreinigers op de markt die te bedienen zijn vanaf de iPhone. De Philips 5000i luchtreiniger is het nieuwste model dat met de Air Matters app op afstand is te bedienen. Ook de Dyson Pure Cool Link luchtreiniger werkt met een iPhone app.

Luchtreinigers zijn onmisbaar voor mensen met een allergie. Zo belooft de Philips 5000i luchtzuiveraar dat het 99,97% van de allergenen uit de lucht haalt. Hiermee ervaren mensen de hele dag een schone en frisse lucht in de woning. De luchtreiniger kan pollen, huidschilfers, huisstofmijt, bacteriën en virussen uit de lucht filteren. Ook ultra fijne deeltjes worden moeiteloos opgevangen. In een gemiddelde woonkamer duurt het slechts 8 minuten voordat de lucht totaal gezuiverd is.

Mensen met huisdieren hebben vaker last van nare luchtjes in huis. De speciale gas sensor in de Philips 5000i detecteert onaangename luchtjes en haalt deze uit de lucht.

Bekijk ook: iPhone toestellen op prijs vergelijken

Speciale app

Allemaal prachtige techniek dat voor mensen met een huisstofmijtallergie of astma een echte aanwinst is. Doordat de apparaten zijn te bedienen vanaf een iPhone app, wordt het allemaal nog gemakkelijker gemaakt. De Philips 5000i werkt samen met de speciaal ontwikkelde Air Matters app, beschikbaar voor verschillende iPhone versies. Vanuit de app kunnen gebruikers de luchtkwaliteit of het allergeen niveau in de ruimte controleren. Ook is het apparaat op afstand te bedienen.

De Dyson Pure Cool Link werkt op vergelijkbare wijze. Ook voor dit apparaat Is er een speciale app voor iPhone toestellen ontwikkeld. Hiermee kunnen gebruikers de luchtreiniger aan- en uitschakelen, de nachtstand activeren of de ventilatorsnelheid bepalen. De Dyson Pure Cool Link werkt bij sommige gebruikers niet in iOS 10. Op toestellen met iOS 11 werkt deze luchtreiniger wel.

Lees alle berichten over apps op onze website

Controleren van besturingssysteem

Wie een professionele luchtreiniger aanschaft moet rekening houden met een prijskaartje vanaf €300. De Philips 5000i moet zelfs €699 kosten. Juist daarom is het belangrijk om vooraf te controleren met welke iOS versie de luchtreiniger werkt. Het is natuurlijk zonde wanneer dit dure apparaat niet op het huidige besturingssysteem werkt, waardoor alles alsnog handmatig moet worden bediend.

Aanbevolen: iPhone abonnementen vergelijken - de goedkoopste deals

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.