Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nu de geruchten rondom Apple’s Siri-speaker toenemen, spreekt Phill Schiller zijn visie uit over slimme speakers. Apple’s marketing magnaat is open over zijn blik op de wereld van slimme speakers. Zou hij het over de nieuwe Siri-speaker hebben?

In gesprek met Gadgets 360 praat Schiller over de prominente rol van virtuele assistenten in de woonkamer. Nu biedt Google bijvoorbeeld als zo’n assistent, maar naar alle waarschijnlijkheid, zal Apple ook snel een soortgelijk apparaat uitbrengen.

Lees ook: iPhone 8: Bluetooth 5.0 zorgt voor meer gemak

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

De concurrentie

Phill Schiller is erg kritisch over de slimme speakers die nu op de markt zijn. Sterker nog: hij heeft er nog geen goed woord voor over. Met deze kritische houding tegenover de concurrentie groeien de verwachtingen rondom Apple’s editie.

Lees ook: WWDC: Welk iPhone nieuws kunnen we verwachten?

Zonder scherm is onhandig

In het interview komt naar voren dat Phill Schiller het meeste vertrouwen heeft in een slimme speaker mét scherm. Hier zegt hij het volgende over: “Het idee dat je helemaal geen scherm hebt, is in veel situaties vooral onhandig.” Hij verwijst bijvoorbeeld naar sociale netwerken die erg visueel ingesteld zijn en games. Voor een bredere toepassing pleit Schiller dus voor een speaker met scherm.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.