Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

In dit artikel lees je informatie over (het aanbod van) Phonely, een vrij nieuwe speler op de markt voor refurbished smartphones en tablets. Ben je op zoek naar een refurbished iPhone of iPad, of juist naar een refurbished Samsung smartphone of tablet, of naar accessoires hiervoor? Dan loont het zeker om dit artikel even door te lezen, en de website van Phonely te bezoeken!

Soorten refurbished iPhones en de prijzen

Uiteraard begint je zoektocht naar de juiste refurbished iPhone met de vraag welk model je precies wenst, en hoeveel budget je hebt voor de aankoop van je refurbished Apple smartphone. Over het algemeen zijn de wat oudere modellen te krijgen als refurbished exemplaar, en vaak ook de modellen van vorig jaar. Bij Phonely.nl zijn dat op het moment dat we dit artikel schrijven de volgende iPhone modellen:

Refurbished iPhone SE

Refurbished iPhone 6

Refurbished iPhone 7

Refurbished iPhone 8

Refurbished iPhone X

De iPhone SE en 6 in refurbished staat ontlopen elkaar niet veel qua prijs en zijn al te krijgen voor een bedrag ruim onder de 200 euro! Voor de refurbished iPhone 7 en 8 leg je wel wat meer geld neer, maar daar krijg je ook wel veel meer smartphone voor, onder andere duidelijk meer opslagcapaciteit, een groter beeldscherm en betere camera, zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de smartphone. De iPhone X is de nieuwste Apple smartphone die als refurbished variant te krijgen is. De prijs die Phonely.nl hier in december 2018 voor vroeg was 759 euro. Het prijsvoordeel dat je kunt halen door een refurbished iPhone te kopen en niet een geheel nieuwe iPhone is doorgaans al gauw 15-20%. Hierdoor kun je een leuk bedrag in je zak houden!

Ook enkele nieuwere Apple iPhone modellen zijn al te krijgen in refurbished conditie. Eind december 2018 waren dat de iPhone XS en XS Max. De 2018-iPhone XR wordt ook spoedig verwacht in refurbished staat.

Refurbished iPhone XS

Refurbished iPhone XS Max

Niet een smartphone, maar juist een tablet van Apple? Kijk dan ook eens bij de refurbished iPads die Phonely in het assortiment heeft. Op het moment van schrijven van dit artikel biedt Phonely bijvoorbeeld de refurbished Apple iPad Air 32GB Spacegrijs aan, en dat voor een bedrag van maar 239 euro.

Refurbished apparaten van het merk Samsung

Wat veel mensen niet weten is dat er ook refurbished smartphones en tablets zijn te krijgen van het merk Samsung, en niet alleen van Apple. Dat is goed nieuws voor mensen die fan zijn van dit merk, en het niet kunnen vinden binnen het Apple aanbod. Ook Phonely speelt in op vraag uit de markt naar refurbished Samsung apparaten.

Bekijk nu het actuele aanbod van refurbished Samsung apparaten bij Phonely:

Refurbished Samsung smartphones

Refurbished Samsung tablets

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer