Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het is eindelijk dan zover! Pokémon is eindelijk voor Nederlandse spelers te downloaden in de eigen App Store. Download hem hier! 

Pokémon Go in App Store

Dit heeft Pokémon Go vanmorgen aangekondigd via hun Facebook pagina. De razend populaire app is sinds vorige week een ware hype over de hele wereld. Dagelijks spelen miljoenen mensen het spel en dat kan nu dus ook in Nederland. Eerder schreven wij al een artikel hoe je hem al kon downloaden via een buitenlands App Store account. Dit werd volop gedeeld en gedaan waardoor veel iPhone gebruikers al kennis maakten met het spel.

Download Pokémon Go hier in de Nederlandse App Store.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Uitgerold in 25 landen

Het populaire spel is vanaf vandaag in 25 verschillende landen te downloaden waaronder Nederlander en België sinds vandaag zijn toegevoegd. Ninantic wilde overigens al eerder het spel uitbrengen maar dit bleken de servers niet aan te kunnen.

Lees ook: Pokémon Go: 15 tips en cheats

Pokémon Go hype

Sinds de lancering van de game app zijn er cijfers geregistreerd over het gebruik van Pokémon Go. Zo blijkt dat een op de tien Nederlands het spel speelt, aldus Multiscope. Daarnaast wordt de app op dit moment vaker gebruikt dan Facebook en Snapchat.

pokemon go

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.