Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Als je een hardcore speler van Pokémon Go bent weet je dat zodra je level 20 bereikt het, het spel steeds moeilijk wordt. Maar toch is er een speler geslaagd om het maximale level 40 te behalen.

Moeilijkheid van Pokémon Go

Zoals wij al zeiden wordt het van level 20 echt moeilijk. Zo kun je van level 19 naar 20 met 25.000 XP punten. Van level 20 naar level 21 vraagt om twee keer dit aantal XP. Ieder level die jij vervolgens omhoog gaat zal exponentieel stijgen in XP.

Lees ook: Pokémon Go tips en cheats

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Level 40 = 20 miljoen XP

Een speler uit Duitsland was zo benieuwd naar het maximum level 40 dat hij een software bot maakte. Deze software bot zorgde voor extra veel XP zodra er Pokémon warden gevangen. De speler, genaamd _problemz (Reddit), zegt dat hij alleen gecheat heeft omdat hij onwijs benieuwd was naar de nieuwe levels. Hij vertelde dat het 5 miljoen XP kost om van level 39 naar level 40 te komen. Het totale aantal XP van level 0 naar level 20 schat hij op zo’n 20 miljoen punten. Bizar.

Het opvallende is nog dat de speler duidelijk aangeeft dat hij tegen cheaten. Hij vindt dat Pokémon Go op een eerlijke manier gespeeld moet worden. Dit is ook de reden dat hij nooit tegen andere mensen in Gyms heeft gevochten. ‘Ik heb niet gevochten in Gyms en ik ga het ook niet doen. Ik wil niemand zijn plezier afpakken tijdens het spelen van dit spel’, aldus de speler op Reddit.

De speler heeft zelf aangegeven bij de makers van Pokémon Go om zijn account te verwijderen.

131 Lucky Eggs

De speler vertelde ook dat hij 131 Lucky Eggs had aangeschaft in de in-game winkel. Lucky Eggs geven jou een dubbele XP boost van 30 minuten. Tijdens de 30 minuten verdubbelen de XP punten automatisch. De speler heeft dus meer dan 65 uur gebruik gemaakt van Lucky Eggs!

Lees ook: Pokémon Go vijf zwakke Pokémon sterke evoluties

pokemon go level 40

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.