Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De ontwikkelaar van Pokémon Go, Ninatic, is druk bezig om de app te vernieuwen. Er is zojuist een update voor Pokémon Go aangekondigd met speciale aandacht voor de Gyms.

Makkelijker Pokémon trainen

Deze zeer gewenste verbetering zal het training van Pokémon in een Gym makkelijker maken. Zo kan na deze update zes Pokémon meenemen als je gaan vechten in plaats van een. Dit zorgt ervoor dat jouw Pokémon een stuk sneller beter kunnen worden.

Lees ook: Pokémon Go hints & tips

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

CP Pokémon hetzelfde als tegenstander

Een van de pluspunten van deze nieuwe update is dat je eenvoudiger kan battlen tegen andere Pokémon trainers. Dit komt doordat jouw Pokémon tijdelijk de CP van je tegenstander overneemt. Zo kun je makkelijker tegen meerdere tegenstanders, van diverse levels, spelen.

De update komt samen uit met andere nieuwe onderdelen in het spel. Zo zal het in de toekomst een stuk eenvoudiger zijn om zeldzame Pokémon te vangen. 

Lees ook: Pokémon Go speler haalt level 40

Meer updates?

Het lijkt erop dat Ninatic iedere keer kleine updates naar buiten brengt. Overigens doen alle app developers dat maar het is toch jammer. Waar blijft bijvoorbeeld de verbeterde Pokémon tracker die wij zo graag zien?

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.