Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Je zou elke Pokémon moeten kunnen vangen in het wild. Toch vang je sommige Pokémon sneller door ze te laten evolueren. Dit zijn 5 zwakke Pokémon met onwijs sterke evoluties.

Poliwag

Deze schattige water Pokémon heeft een maximale CP van 795 in Pokémon Go. Maar evolueer deze lieve kleine Poliwag en hij verandert in de sterke Poliwrath. Nu heb je een waardige gym Pokémon om mee te vechten.

Poliwag-evolueren-Poliwrath-pokemon-go

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Eevee

Nog een kleine lieve Pokémon genaamd Eevee, die een maximale CP heeft van 1055. Gelukkig kan Eevee veranderen in drie hele sterke Pokémon: Flareon, Vaporeon of Jolteon. De sterkste van de drie is toch wel Vaporeon met zijn snelle en sterke aanvallen. Veel gymleaders maken gebruik van Vapareon om de Gym zo goed mogelijk te verdedigen.

eevee-evolueert-vapareon-pokemon-go 

Lees ook: Pokémon Go tips & cheats

Exeggute

Een zeer interessante Pokémon die bestaat uit 6 eieren. Deze grastype Pokémon kan helaas maar tot CP1099 komen. Er is gelukkig nog hoop voor deze redelijk zwakke Exeggute. Geef hem 50 candy en hij zal evolueren in een van de sterkste Pokémon van het spel: Exeggutor.

exxegute-evolueert-exxegutor-pokemon-go

Magikarp

Wie kent hem niet? Deze water Pokémon is een van de meest geziene beestjes als jij op avontuur gaat in Pokémon Go. Toch is dit een van de zwakste Pokémon die er is met een maximale CP van 262.  Er zit wel een hoop potentie in deze Pokémon als je 400 Magikarp candy’s spaart. Dan kun je hem laten evolueren in de sterke Gyarados. Hij is zeker niet de allersterkste maar door zijn indrukwekkende uiterlijk wil jij hem zeker hebben! magikarp-evolueert-garyados-pokemon-go

Lees ook: Zo vang je zeldzame Pokémon in Pokémon Go

Dratini

Dratini is awesome! Zijn maximale CP ligt op 983 en dat is helaas niet zo awesome. Laat hem evolueren met 25 candy’s naar Dragonair en hij is al een stuk sterker. Helaas is dit een van de zeldzame en moeilijk te vangen Pokémon in het spel dus je zal aardig wat kilometers moeten lopen om zoveel Dratini’s te vangen. Laat vervolgens Dragonair evolueren naar Dragonite en je zult een van de sterkste Pokémon in het spel bezitten. Dragonite heeft een maximale CP van 3500 en is na Mewtwo de sterkste in Pokémon Go.

dratini dragonair dragonite pokemon go

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer