Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Facebook Messenger is een onwijs handige app om in contact te blijven met je vrienden. Chatten wordt nu nog leuker: het is nu namelijk mogelijk om in de welbekende app een schaakspelletje te spelen met je vrienden.

Met slechts een paar commando's kun je een vriend uitdagen. Begin het spel door een conversatie te starten en het commando '@fbchess play' te versturen. Het spel wordt gestart en de kleuren worden willekeurig toegewezen. De uitgedaagde speler mag standaard beginnen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Om een pion te bewegen gebruik je een algebraïsch commando als '@fbchess Pd4'. Om een volledige lijst van de commando's te zien kun je het commando '@fbchess help' typen. 

Erg gebruiksvriendelijk is het spelletje op dit moment nog niet. Facebook heeft al eerder aangegeven om spelletjes te willen integreren in de populaire Messenger app. Wellicht is dit schaakspel een stap naar meer! Echter hopen we dat de spelletjes in de toekomst ietwat gebruiksvriendelijker zullen zijn...

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.