Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De iPhone 6s is een toestel wat gebruik maakt van een lightning opening aan de telefoonzijde. Met een kabel die in ieder geval aan een kant deze lightning zijde heeft is het mogelijk om de iPhone 6s op te laden. Een manier om dit toestel op te laden is gebruik maken van een iPhone powerbank.

Wat is een powerbank?

Dit is een externe batterij die zonder stopcontact het toestel op kan laden. De powerbank laad je simpelweg op en kan vervolgens overal mee naartoe worden genomen, zodat je de iPhone kunt opladen wanneer de batterij leeg dreigt te raken. Een iPhone powerbank verschilt ten opzichte van de Samsung powerbank, in die zin dat de telefoon gebruik maakt van een andere opening. De meeste powerbanks zijn uitgerust met in ieder geval een USB opening. Ben je in het bezit van een kabel met een lightning zijde en een USB zijde, dan kun je vrijwel elke powerbank gebruiken voor je iPhone 6s.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Een geschikte powerbank voor de iPhone 6s

Met de juiste kabel is het dus mogelijk om elke powerbank te gebruiken voor je toestel. De meest ideale iPhone 6s powerbank is niet zo makkelijk te noemen. Dit is namelijk sterk afhankelijk van je eigen wensen. Zo kun je een afweging maken in de batterijcapaciteit van de powerbank. Wanneer je kiest voor een powerbank met een lagere capaciteit, dan betekent dit dat je relatief goedkoper uit bent, maar je je telefoon ook minder vaak kan opladen. Hecht je juist meer waarde aan een powerbank voor je iPhone die lang mee gaat zonder dat je de externe batterij dient op te laden, dan ben je wel duurder uit. Tevens geldt: des te groter de capaciteit, des te groter en zwaarder de powerbank wordt.

powerbank 16000 mah

Wil je je powerbank in je broekzak meenemen, dan is een zware powerbank minder ideaal. Hecht je erg veel waarde aan het feit dat je je telefoon vaak kunt opladen, dan is een powerbank met relatief veel mAh een betere keuze. Naast de capaciteit geldt ook dat er veel verschil is op het gebied van formaat, materiaal, aantal laadmogelijkheden en extra opties. Wil je de iPhone 6s powerbank in je broek meenemen, dan is een plat formaat meer geschikt. Daarnaast kun je ook waarde hechten aan het uiterlijk van het apparaat; een aluminium apparaat is dan wellicht een goede keuze. Het is dus subjectief wat de beste iPhone 6s powerbank is, je kunt dus niet gemakkelijk zeggen dat een bepaalde powerbank ook echte de beste powerbank is.

Wel zijn er powerbanks die een uitstekende kwaliteit bieden, waarbij je zeker waar voor je geld krijgt. Een woordvoeder van de website Externebatterij.nl noemde in dit geval bijvoorbeeld de ‘Xiaomi powerbank 16000 mAh’ of de ‘Movadi powerbank 5600 mAh’.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer