Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Bezitters van de iPhone X hebben mogelijk te maken met belfunctie problemen. Wanneer ze gebeld worden gaat de telefoon wel over maar springt het scherm niet aan. Hierdoor kunnen iPhone X gebruikers niet zien door wie ze gebeld worden. Een lastige kwestie, omdat je niet iedereen op elk moment wil spreken. Het is voor veel gebruikers dan ook gissen of ze hun partner of de belastingdienst te spreken krijgen.

Het probleem met de belfunctie is niet nieuw: het doet zich al sinds december 2017 voor. Twee maanden later, in februari 2018, lijkt het probleem nog steeds te bestaan. Toch heeft Apple gemeld dat het hiermee bezig is. Ondertussen komt het bedrijf met een tijdelijke oplossing. iPhone X gebruikers moeten de telefoon app helemaal afsluiten en het toestel herstarten. Hierdoor wordt de belfunctie opnieuw geactiveerd. Doet het probleem zich opnieuw voor, dan zit er niks anders op om de tijdelijke noodoplossing te herhalen.

Diverse problemen met iOS

Apple ondervindt al langer diverse problemen met iOS. Zo is gebleken dat toestellen met een versleten accu de piekmomenten niet meer aankunnen. Hierdoor vertoont het toestel een onverwachte uitval. Vervelend, want sommige toestellen blijven herhaaldelijk crashen. Het probleem van toesteluitval zit hem ergens in het besturingssysteem.

Ook de problemen met de belfunctie komen voort uit het besturingssysteem. Apple wil dan ook de nadruk op stabiliteit leggen. Dit is goed nieuws voor alle iPhone gebruikers. In september 2018 komt het bedrijf met de nieuwste iOS update. Hopelijk zijn dan alle problemen definitief verholpen.

iPhone X is het best verkochte toestel

Uit recente verkoopcijfers van Apple blijkt dat de iPhone X voor de grootste omzet binnen het bedrijf heeft gezorgd. Apple heeft in het vierde kwartaal van 2017 ruim 77,3 miljoen iPhone toestellen verkocht. Hoeveel iPhone X toestellen er hiervan zijn, wil het bedrijf niet bekend maken. Duidelijk is wel dat Apple 13,1 miljoen iPad’s heeft verkocht. Ook de diensten van Apple liepen een stuk beter waaronder iTunes, iCloud en Apple music. Dit gedeelte zorgde voor een 18 procent hogere omzet ten opzichte van het voorgaande jaar.

Vergelijk zelf: telefoonabonnement met iPhone X toestel

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer