Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Met rode wangen van spanning zitten alle Apple fans aan het internet gekluisterd. Lees hier het antwoord op al je vragen over de speciale Red Edition van de iPhone 7 en 7 Plus.

Tof nieuws vanuit Californië, Apple maakte eerder vandaag bekend dat er een (Product)Red Special Edition van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aan zit te komen. Vrijdag om precies te zijn. Dit felrode exemplaar verschijnt ter ere van de 10-jarige samenwerking tussen Apple en (Red).

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

In strijd tegen aids

Deze special edition zit niet alleen lekker strak in zijn design rode velletje, bij aankoop steun je ook nog eens het Wereldfonds, dat zich inzet in de strijd tegen aids. In de afgelopen 10 jaar heeft Apple in samenwerking met (Red) al meer dan 130 miljoen dollar opgebracht.

De lancering van de speciale rode iPhone is de grootste (Product)Red-samenwerking tot nu toe. Naar verwachting zal dit rode pareltje de (digitale) toonbanken overvliegen en dus een bekroning zijn op de samenwerking. Het is nog niet bekend hoelang deze special edition verkrijgbaar zal zijn. Volgens Apple-topman Greg Joswiak zullen er een “stuk of wat” op de markt komen. De echte liefhebbers zullen dus vrijdag met rode wangen vol spanning zich naar de Apple Store moeten haasten.

iphone-7-red-edition

De kleur rood komt overeen met de rode hoesjes die al eerder in samenwerking met (Red) verschenen. Zo is ook de voorkant van de iPhone niet zwart of rood, maar wit. Aan de achterzijde schittert het zilverkleurige Apple logo.

iphone-7-plus-red-edition

De keiharde feiten op een rij

Vandaag is rood, net als vrijdag 24 maart, want dan start wereldwijd, dus ook in Nederland, de verkoop. Het gaat hier om de iPhone 7 en iPhone 7 Plus met 128 of 256 GB.  Verder zijn alle specificaties hetzelfde gebleven. De prijzen verschillen niet met de eerder verschenen iPhone 7 en 7 Plus.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.