Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De Puffin Web Browser, ontwikkeld door CloudMosa, is een supersnelle mobiele browser met Adobe-Flash-Over-cloud. Puffin Web Browser is gratis te downloaden en is onwijs snel dankzij mogelijkheden om de werklast over de cloud te verschuiven.

Over de Puffin Web Browser-app

Met de Puffin Web Browser kan je enorm snel en veilig internetten. CloudMose positioneert Puffin als de snelste mobiele app-browser.  Al het dataverkeer tussen de Puffin app en servers is bovendien versleuteld. Het is daarom ook veilig om gebruik te maken van niet-beveiligde Wi-Fi hotspots met Puffin, iets dat met 'reguliere' browsers afgeraden wordt.

Puffin app

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Flash ondersteuning op iPhone

Een andere opmerkelijke feature is dat de laatste versie van Flash ondersteund wordt. Apple heeft al jaren geleden ondersteuning voor Adobe Flash laten 'vallen', met Puffin kan je alsnog Flash pagina's en plugins afspelen

Mobiele data besparen

Je kan bovendien mobiele data besparen door de Puffin Web Browser te gebruiken. Puffin gebruikt een compressie-algoritme waardoor 90% van de bandbreedte bespaard wordt! Onderaan je scherm in het menu kan je bovendien zien hoeveel procent data al bespaard is door de app. Ook is er de mogeiljkheid om zelf data-instellingen te bepalen (default, optimize of customize) waarbij de fotokwaliteit, afbeeldingscompressie en 'Flash om demand' met toegewezen Flash kwaliteit in te stellen zijn.

Andere interessante mogelijkheden zijn: en snelkoppeling om direct desktopsites van elke pagina te openen, een virtuele trackpad, theater mode, 'Download to Cloud' (tot 1GB opslag) en de overzichtelijke manier van tab-browsen. Wij zijn enthousiast!

> Download deze app

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer