Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Eerder werden onofficiële Reddit apps uit de App Store verwijderd - waarna de lancering van een gloednieuwe Reddit app in de Verenigde Staten plaatsvond. Sinds kort is deze Reddit app nu ook volledig gratis te downloaden in de Nederlandse App Store.

Reddit is een sociaal netwerk met nieuws, trends en leuke inhoud. Je kan je abonneren op zogenoemde 'subreddits' met betrekking tot specifieke onderwerpen en daar jouw kennis of andere content delen of lezen wat anderen hierover te zeggen hebben.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Reddit

Met de gloednieuwe Reddit app kan je heel Reddit bekijken, communities ontdekken per onderwerp of interesse en natuurlijk bijdragen aan de discussie. Daarnaast is de app ook voorzien van een vriendelijk 'nachtthema' (witte letters op een zwarte achtergrond). Ook kan je op de hoogte blijven van al je meldingen en 'upvotes'.

De ontwikkelaars van de populaire Reddit-app 'Alien Blue' werkten mee aan de ontwikkeling van deze nieuwe applicatie. Vandaar ook dat Alien Blue in de toekomst geen updates meer krijgt.

> Download deze app

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.