Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Vele zullen het probleem kennen: je slaat veel interessante data op in Evernote, maar wat doe je er nu uiteindelijk echt mee? De Reflect app schept orde in deze chaos.

Wat is Reflect en waarom heb ik het nodig?

Reflect is een app die koppelt aan je Evernote account en je helpt om belangrijke informatie te leren en te onthouden. Ideaal voor studie of werk, of om de verborgen schatten die inmiddels zijn ondergesneeuwd door nieuwe notities weer eens boven water te krijgen. Vele zullen het probleem immers kennen: je slaat veel interessante data op in Evernote, maar wat doe je er nu uiteindelijk echt mee? Reflect schept orde in deze chaos door de notities te bundelen in dagelijkse (of wekelijkse of maandelijkse) “reviews”. Reviews bestaan uit 1 tot 25 notities. Zo voert Reflect je op een vast schema kleine hapklare brokjes van je eigen data. Ook houdt Reflect je voortgang bij dus je weet altijd exact hoeveel reviews je nog voor de boeg hebt.

Reflect is ook beschikbaar via het www.reflectapp.io en is hier te downloaden voor iOS.

Reflect app foto

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Door wie wordt Reflect gebruikt en waarvoor?

Reflect wordt bijvoorbeeld gebruikt door studenten ter voorbereiding van een examen en door accountants en dokteren die hun professionele kennis up-to-date willen houden. Zelfs dominee’s uit de VS en Canada gebruiken Reflect voor het doornemen van spirituele teksten ter voorbereiding op de mis van komende zondag! Ook geven veel gebruikers aan Reflect te gebruiken voor het doornemen van (e)boek citaten die zij in Evernote hebben opgeslagen.

Geoptimaliseerd voor lezen & leren

Een mooie functie van Reflect is de zogenaamde “readbility mode” die wij ook kennen van apps als Pocket en Instapaper. Wanneer je de readability mode activeert presenteert Reflect je notities in een prettig te lezen opmaak. Dus niet turen naar kleine lettertjes, maar ontspannen lezen en leren. Geen enkele andere app geeft je deze mogelijkheid wat betreft je Evernote notities.

What’s next?

Reflect heeft een actieve gebruikers groep en het forum wordt druk bezocht om o.a. nieuwe functionaliteiten te bespreken voor de volgende grote release van Reflect, die gepland staat voor herfst/winter 2016. Bij deze nieuwe release moet vele verbeteringen en uitbreiding het licht gaan zien. Belangrijke zijn de “dynamic filters”. Deze filters blijven je Evernote account monitoren en verversen je reviews automatisch met nieuwe notities die aan jouw criteria voldoen. Ook de UI gaat op de schop naar aanleiding van het in Januari afgenomen gebruikersonderzoek. Daarnaast staan er, naast Evernote, 3 nieuwe integraties op het programma maar die zijn nog niet bekend.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.