Back to Top

Refurbished iPhone 4 kopen – los toestel zonder abonnement

Wil je een losse refurbished iPhone 4 kopen, dus een refurbished iPhone 4, als los toestel zonder abonnement? Hieronder bieden wij je veel verschillende losse iPhone 4 toestellen aan (in refurbished staat) die je op prijs vergelijken kunt, van diverse aanbieders. Vergelijk zelf de goedkoopste deals!

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2000

Kleur

Refurbished iPhone 4 niet meer voorradig, maar niet getreurd…

Helaas moeten we je teleurstellen, je kunt een iPhone 4 sinds eind 2017 / begin 2018 niet meer als refurbished model krijgen… De iPhone 4 is inmiddels een ‘oud iPhone model’, wat wil zeggen dat er daarna inmiddels heel veel nieuwe modellen zijn gekomen. Webwinkels bieden de oudere modellen vaak nog jaren aan, maar op een gegeven moment houdt het aanbieden van oudere iPhone modellen natuurlijk een keer op. Als refurbished variant is een iPhone wel langer te krijgen dan in nieuwe staat. Je kunt er doorgaans op rekenen dat een iPhone nog wel 2 tot 3 jaar langer is tegen krijgen dan in nieuwe staat. Ergens is dit natuurlijk ook logisch, maar zelfs het aanbieden van refurbished modellen / toestellen houdt een keer op.

De alternatieven voor een refurbished iPhone 4 (los toestel)

Liefhebbers van refurbished iPhones hoeven niet te treuren, want er zijn volop alternatieven voor een refurbished iPhone 4, als los toestel. Zo is bijvoorbeeld de iPhone 4s in refurbished staat voorlopig nog wel te krijgen. Aanbieders als Swoop, Refurbished.nl en 4Launch en hadden deze in april 2018 nog in hun assortiment. Het lijkt er overigens wel op dat de 4S ook het laatste jaar in gaat, en na 2018 niet meer te krijgen is. In nieuwe staat is dit iPhone model al een tijdje niet meer te krijgen en het refurbished aanbod is ook niet al te groot meer. De prijzen van een iPhone 4S refurbished zijn overigens wel heel schappelijk in vergelijking met andere refurbished iPhones, de prijzen voor gereviseerde iPhone 4S toestellen doen momenteel tussen de 60 en de 200 euro (april 2018), voor toestellen zonder abonnement in de kleuren wit en zwart, met 8GB tot 64GB aan opslagmogelijkheid. De laagste prijzen staan bovenaan in de vergelijker, zodat je gemakkelijk de goedkoopste aanbiedingen kunt zien.

Uiteraard zijn er nog volop andere mogelijkheden als je eigenlijk op zoek was naar een iPhone 4 (los toestel) in refurbished staat. Denk bijvoorbeeld aan relatief nieuwe refurbished iPhone toestellen als de refurbished iPhone 8 en 8 Plus (waar je op dit moment nog een flink prijsje voor betaald en die dus minder goedkoop zijn) en de refurbished iPhone 7 en 7 Plus, die in april 2018 voor respectievelijk zo’n 400 en 550 euro te krijgen zijn als los toestel, en daarmee dus wel een stuk goedkoper zijn dan de nu nog vrij nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus in refurbished staat.

Wil je andere refurbished iPhone modellen zien, en deze op prijs vergelijken bij verschillende webwinkels / aanbieders? Selecteer hierboven in de vergelijker dan simpelweg één of meerdere andere modellen, en laat de staat op ‘refurbished’ staan. Je krijgt dan een prijs vergelijking voor alternatieve modellen, die wel nog te krijgen zijn.

De kleuren en opslagcapaciteiten van de refurbished iPhone 4

De iPhone 4 was eerder verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, klassieke kleurstellingen die Apple nog gebruikte in de begintijd van het iPhone-tijdperk. De iPhone 4 toestellen waren vooral te krijgen met 8GB en 16GB aan opslagcapaciteit, iets wat tegenwoordig wordt gezien als erg weinig. Nieuwere iPhone modellen zijn zowel te krijgen in meer kleuren (vaak wel 4-6 kleuren) als met veel meer opslagcapaciteit.