Back to Top

Bestel de nieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max? Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN!

Nu bekijken!

Losse refurbished iPhone 6 128GB Spacegrijs kopen – los refurbished iPhone 6 128GB Spacegrijs toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een losse refurbished iPhone 6 128GB Spacegrijs kopen; een toestel zonder abonnement? Door een iPhone 6 te kopen, ben je relatief voordelig uit, want dit iPhone model is inmiddels niet meer het nieuwste model. De Apple iPhone 6 verscheen namelijk in september 2014, een aantal jaren geleden dus. Dit merk je enorm in de prijs, want een Apple iPhone 6 is echt een stuk goedkoper. Daarnaast is dit al wat oudere iPhone model ook voor deze tijd nog steeds een heel goede keuze die niet onder hoeft te doen voor de keuze voor een iPhone van een nieuwere generatie.

 

Ben je benieuwd voor welke prijs je een los refurbished iPhone 6 128GB toestel in de kleur spacegrijs kunt kopen? Kijk dan hierboven in de vergelijker! De vergelijker presenteert je doorlopend de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse refurbished iPhone 6 128GB Spacegrijs toestellen aanbieden. Je ziet zo in een oogopslag welke webwinkel de (voor jou) meest aantrekkelijke deal heeft. De iPhone 6 128GB is door Apple ook uitgebracht in de kleur zilver en in de kleur goud, dus mocht je een spacegrijze iPhone niets vinden, dan zijn er dus nog twee alternatieven (zover op voorraad bij de aanbieders).