Back to Top

Bestel de nieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max? Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN!

Nu bekijken!

Losse refurbished iPhone 6 16GB Zwart kopen – los refurbished iPhone 6 16GB Zwart toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een los refurbished iPhone 6 16GB Zwart toestel kopen (zonder abonnement)? Bekijk dan hierboven de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse refurbished iPhone 6 16GB toestellen in de kleur zwart te koop aanbieden. Onze toestelvergelijker voor de losse refurbished iPhone 6 16GB Zwart toestellen maakt het mogelijk om alle aanbiedingen uitstekend op prijs te vergelijken met elkaar. De deals met de laagste prijs staan steeds bovenaan. De aanbieding met de laagste prijs hoeft niet automatisch ook de beste deal voor jou te zijn, ook andere aspecten kunnen natuurlijk meespelen, zoals de levertijd, en de extra services van een webwinkel. Ben je benieuwd welke bekende of minder bekende webwinkel jou het beste van dienst kan zijn bij de aankoop van je Apple iPhone toestel? Klik dan in de vergelijker door naar de aanbieder(s) van jouw keuze.