Back to Top

Losse refurbished iPhone 6 64GB Goud kopen – los refurbished iPhone 6 64GB Goud toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een losse refurbished iPhone 6 64GB Goud kopen; een toestel zonder abonnement? Door een iPhone 6 te kopen, ben je relatief voordelig uit, want dit iPhone model is inmiddels niet meer het nieuwste model. De Apple iPhone 6 verscheen namelijk in september 2014, een aantal jaren geleden dus. Dit merk je enorm in de prijs, want een Apple iPhone 6 is echt een stuk goedkoper. Daarnaast is dit al wat oudere iPhone model ook voor deze tijd nog steeds een heel goede keuze die niet onder hoeft te doen voor de keuze voor een iPhone van een nieuwere generatie.

 

Ben je benieuwd voor welke prijs je een los refurbished iPhone 6 64GB toestel in de kleur goud kunt kopen? Kijk dan hierboven in de vergelijker! De vergelijker presenteert je doorlopend de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse refurbished iPhone 6 64GB Goud toestellen aanbieden. Je ziet zo in een oogopslag welke webwinkel de (voor jou) meest aantrekkelijke deal heeft. Is goud niet jouw kleur? De iPhone 6 64GB is door Apple ook uitgebracht in de kleur zilver en in de kleur spacegrijs.