Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het is 1 maart en dat betekent dat het tijd is om je belastingaangifte te doen. Hoe je dat op je iPhone doet? Je leest het hier.

Net als voorafgaande jaren heeft de Belastingdienst weer gezorgd voor een eenvoudige app om je belastingaangifte te doen op je iPhone. Je kunt de ‘Belastingaangifte 2018’ app downloaden in de App Store.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Hoe werkt het?

Als je de app hebt gedownload, kun je deze openen en inloggen met je DigiD. Door een pincode in te stellen kan je tussentijds de belastingaangifte stopzetten en zorg je ervoor dat niemand anders in jouw aangifte kan. De belastingaangifte is eigenlijk een stappenplan dat je doorloopt en het is zeer overzichtelijk. Dus ook als jij voor het eerst je belastingaangifte gaat doen, snap je de aangifte in de app.

Het controleren van de vooraf ingevulde gegevens is belangrijk. De Belastingdienst ontvangt namelijk van jouw werkgever(s) het inkomen, maar hier kan natuurlijk altijd een foutje insluipen. Als je niets hoeft aan te passen dan kan je vanuit de app direct de aangifte versturen 

Woning gekocht, studiekosten of een andere fiscale partner?

De app kan je niet in elke situatie gebruiken. Als je aftrekbare studiekosten hebt gemaakt, van fiscale partner bent gewisseld of bijvoorbeeld een woning hebt gekocht dan moet je de aangifte ‘ouderwets’ online doen. De Belastingaangifte 2018 app heeft namelijk niet de mogelijkheid om deze gegevens ook in te voeren.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer