Back to Top

Losse remarketed iPhone 6S kopen – remarketed iPhone 6S toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur


Wil je een remarketed iPhone 6S kopen (zonder abonnement), dan kun je op deze pagina de beste en goedkoopste aanbiedingen vinden van webwinkels die remarketed iPhone 6S toestellen aanbieden, en deze onder andere op prijs vergelijken.

Een remarketed iPhone 6S is in principe goedkoper dan een geheel nieuw iPhone 6S toestel. Dit geldt in principe voor alle kleuren van dit toestel; goud, zilver, roségoud en spacegrijs, en kan je zo een besparing opleveren van 50 euro of meer ten opzichte van een nieuw toestel.

Wat is een remarketed iPhone? – informatie en uitleg

Een remarketed iPhone toestel is een toestel dat retour is gezonden of is teruggebracht door iemand die het toestel toch niet wilde hebben, een toestel uit een geannuleerde order, een toestel uit een voorraadoverschot of een RMA (retourneren met autorisatie) toestel. Een remarketed iPhone wijkt daarmee af van een gebruikte iPhone en een refurbished iPhone, omdat het niet (wezenlijk) in gebruik is geweest. Een remarketed iPhone is technisch gezien voor 100% in goede staat en heeft geen zichtbare schade. Een remarketed iPhone is dus als nieuw. Verder is de garantietermijn vaak hetzelfde als bij een compleet nieuw iPhone toestel, namelijk 24 maanden. Controleer dit uiteraard wel even op de website van de aanbieder / webwinkel waar je het toestel wil kopen.

Remarketed iPhone 6S 16GB en remarketed iPhone 64GB goed te krijgen

De remarketed iPhone 6S 16GB en 64GB zijn op dit moment (april / mei 2017) goed te krijgen, in tegenstelling tot de remarketed iPhone 6S 32GB en de remarketed iPhone 6S 128GB. Houd de vergelijker op deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het actuele aanbod van remarketed iPhone 6S toestellen.