Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Remixlive is een door Mixvibes ontworpen app waarmee je live je eigen nummers kan maken door middel van de bestaande, reeds meegeleverde of nieuw aangeschafte loops. Lees hier meer over deze gloednieuwe app.

Ontworpen door Mixvibes

Deze app ontworpen door Mixvibes, een DJ software ontwikkelaar. Mixvibes maakte onder andere Cross DJ en ontwikkelde Pioneer's Rekordbox in de eerste fase. In het verleden heeft Mixvibes ook DJ hardware gefabriceerd, maar daar is de ontwikkelaar nu vanaf gestapt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Wat is Remixlive?

Remixlive is een gratis iPhone, iPad en iPod Touch app. Je kan muziek maken met het knoppengrid, op iPhone zijn dit 24 pads en op iPad 48 pads. Daarnaast is de applicatie uitgerust met effecten zoals een delay, filter, flanger, reverb en meer. Bespeel tegelijkertijd meerdere pads per kolom en maak de track nog meer 'eigen' door de beat repeat functies te gebruiken. 

Remixlive app

Bij het installeren van de app wordt al een arsenaal aan samples en zogenaamde loops meegeleverd. Je kunt uitbreiden met de 15 sample packs (in meerdere genres). Mixvibes geeft aan constant nieuwe packs toe te voegen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om live je eigen samples of loops op te nemen middels de microfoon van je iPhone, je kan je samples vervolgens bewerken net als in muziekproductie software om deze vervolgens toe te voegen aan je track!

Is jouw nummer helemaal af? Neem deze op in AAC audiokwaliteit en deel 'm met je vrienden (of fans)!

> Download deze app

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer