Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De rode iPhone 7 Plus (RED, Special Edition) – 128GB en 256GB – informatie, prijzen en uitleg

rode iPhone 7 Plus

Zoals je wellicht al op de pagina over de gewone rode iPhone 7 had gelezen, werd er eerst nog gedacht dat er in maart 2017 misschien al een iPhone 7S, iPhone 7S Plus en/of iPhone 8 (Plus) zou verschijnen. Op 21 maart 2017 kwam Apple echter met een bericht dat er een rode iPhone 7 te koop zou komen. Niet verrassend daarbij was dat Apple dan ook meteen kwam met een iPhone 7 Plus model, in de kleur rood. Kortom, de rode iPhone 7 is dus niet alleen als gewoon model, maar ook als Plus model verkrijgbaar. Interessant dus voor mensen die van een felle iPhone kleur houden, maar meer vallen voor de specificaties van het 7 Plus model dan voor de specificaties van het gewone iPhone 7 model (bijvoorbeeld vanwege het grote beeldscherm en het grotere werkgeheugen).

iPhone 7 Plus Rood / RED Special Edition net als de gewone rode iPhone 7 alleen verkrijgbaar met 128GB en 256GB opslagcapaciteit.

Een van de eerste dingen die opvalt, is dat Apple ook voor de iPhone 7 Plus met de kleur rood, afscheid heeft genomen van de 32GB variant, een variant die voor de iPhone 7 en 7 Plus toestellen met de andere kleuren (zwart, gitzwart, zilver, goud en roségoud) wel gewoon verkrijgbaar was en is. Wil je per se een 32GB variant van de iPhone 7 of 7 Plus, dan kun je dus beter kiezen voor een van de andere kleuren. Bovendien betaal je een stuk minder voor de toestellen met de andere kleuren, omdat die toestellen al een half jaar langer op de markt zijn, en de prijzen meestal beginnen te zakken nadat toestellen beschikbaar komen.

Introductieprijzen van rode iPhone 7 Plus

De introductieprijzen van de rode iPhone 7 Plus komen overeen met de introductieprijzen (in september 2016) van de iPhone 7 Plus in de kleuren, zwart, gitzwart, zilver, goud en roségoud. De volgende prijzen noteerde Apple bij de introductie.

De introductieprijs van een iPhone 7 Plus Rood / RED Edition – 128GB: 1.019 euro

De introductieprijs van een iPhone 7 Plus Rood / RED Edition – 256GB: 1.129 euro

De rode iPhone 7 Plus variant is daarmee 140 euro duurder dan de gewone iPhone 7 in de kleur rood, wat geldt voor zowel de 128GB variant als de 256 GB variant.

Actuele prijzen van de rode iPhone 7 en de rode iPhone 7 Plus als los toestel, zonder abonnement – vergelijken via iPhone.nl

Onze vergelijkers geven je directe de beste aanbiedingen en prijzen voor een rode iPhone 7 Plus of een gewone rode iPhone 7. De prijzen worden doorlopend geüpdatet, zodra webwinkels prijswijzigingen doorvoeren dan worden die ook in onze vergelijkers doorgevoerd. Meer informatie en de actuele prijzen voor alle rode iPhone 7 en rode iPhone 7 Plus toestellen vind je via deze links.

Bekijk de actuele prijzen van een losse rode iPhone 7 - 128GB en 256GB
Bekijk de actuele prijzen van een losse rode iPhone 7 Plus - 128GB en 256GB
 
Omdat de rode iPhone 7 Plus bij introductie natuurlijk net nieuw is betaal je er (peildatum: 25 maart 2017) wel (minimaal) 162 euro meer voor dan voor een iPhone 7 Plus met een andere kleur. Vind je dit prijsverschil te gortig, maar wil je wel een iPhone 7 Plus bezitten? Dan is een iPhone 7 Plus in een andere kleur waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Hier willen we dan wel bij vermelden dat wij verwachten dat de prijs van de rode iPhone geleidelijk aan ook zal gaan dalen. Met andere woorden, je betaalt altijd meer voor een toestel dat net op de markt is.

rode iPhone 7 Plus red

Rode iPhone 7 Plus wijkt niet af van de eerder verschenen iPhone 7 Plus (in de andere kleuren)

Qua eigenschappen en specificaties is de rode iPhone 7 Plus niet anders dan de iPhone 7 Plus die is verschenen in september 2016 (in de kleuren zwart, gitzwart, zilver, goud en roségoud). Als je een rode iPhone 7 Plus wil kopen dan doe je dat waarschijnlijk, omdat de kleur je aanstaat of, omdat je je wil onderscheiden van anderen. Door een rode iPhone 7 (plus) te kopen steun je ook het wereld Aidsfonds, ‘RED’. Dus ook dat kan nog meespelen bij je overwegingen.

Een rode iPhone 7 Plus toestel met abonnement

De verschillende webwinkels zullen vanaf 24 maart 2017 langzaamaan ook abonnementen toevoegen die je kunt afsluiten (bij verschillende providers) met een rode iPhone 7 Plus of een rode iPhone 7.

Rode iPhone 7 met abonnement – prijzen vergelijken
Rode iPhone 7 Plus met abonnement – prijzen vergelijken

iPhone 7 plus - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 32GB - 128GB - 256GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €195.00

    Bekijk prijzen met abonnement