Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Zoals als vele geruchten al hebben bevestigd zal de iPhone 8 worden voorzien van een OLED-scherm. De productie van dit scherm zal in handen liggen van Samsung, omdat Samsung de enige producent is die de grote oplages van Apple aankan.

Desalniettemin blijft de keuze voor “aartsrivaal” Samsung een opvallende keuze. Het Zuid-Koreaanse bedrijf bereidt zich nu voor op de lancering van de iPhone 8, dus de productie is extra opgeschroefd. Aldus ETNews.

Samsung produceert momenteel het hoogst haalbare aantal displays dat het bedrijf aankan. Nu de deadline en presentatie van de iPhone 8 steeds dichterbij komen neemt de druk bij Samsung toe. Voorheen produceerde Samsung zo’n 30.000 tot 45.000 panelen per maand, nu zijn dat er 105.000 per maand. Dit blijkt uit het bericht dat ETNews de wereld in stuurde. Uit één paneel kunnen meerdere iPhone-displays gehaald worden.

Lees ook: iPhone 8 krijgt een flinke camera update

Als de geruchten juist zijn, dan al de iPhone 8 samen met de iPhone 7s en 7s Plus in september gepresenteerd worden. Waarna de massaproductie midden september van start zal gaan. Van de drie nieuwkomers zal de iPhone 8 als enige barsten van de nieuwe functies. De iPhone 7s en 7s Plus zullen daarentegen vooral voortborduren op hun voorgangers.

Lees ook: "iPhone 8 verschijnt in nieuwe kleur en tegelijkertijd met iPhone 7s en 7s Plus"

Als de aanhoudende geruchten kloppen zal de iPhone 8 de eerste telefoon van Apple zijn met een OLED-display. Tot nu toe zijn alle toestellen van Apple voorzien van het iconische Retina LCD-display. Verder zal het scherm van de iPhone 8 5,8-inch omvatten, dit scherm zal bijna de gehele voorkant van het toestel vullen, omdat de iPhone 8 smartphone nagenoeg randloos zal zijn. Hierdoor zal ook de homeknop verdwijnen en eventueel plaatsmaken voor een digitale variant.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.