Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het gerucht dat de Apple iPhone 7 en 7 Plus beschikbaar worden in 256GB uitvoering circuleert al een tijdje. Via de Italiaanse website 'HDblog' is er een afbeelding van 256GB Sandisk NAND flashgeheugen chips opgedoken, welke wel eens in de nieuwe iPhone gebruikt kunnen worden.

 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

256GB geheugenchip

Voor deze geheugenchip is een nieuwe technologie gebruikt. Op de onderstaande foto is aan de onderzijde een 64GB chip te zien, welke groter is dan de huidige 256GB chip. Wij verwachten zelf dat Apple de 16GB 'basis' geheugenkaart voor de iPhone 7 gaat schrappen en het model aanbiedt vanaf 64GB, vanwege de grote ruimte die het besturingssysteem inneemt.

Het voordeel van een qua formaat kleinere chip is dat er weer meer ruimte is voor andere belangrijke onderdelen (stereo speakers, dubbele camera, betere Wi-Fi, draadloos opladen en/of een grotere batterij), of dat de iPhone 7 zelf juist dunner gemaakt kan worden.

Hoe groot is de kans?

Bij de productie van de iPhone 6s werkte Apple niet samen met Sandisk, bij de productie van de iPhone 5, 6 en 6 Plus was dit echter wel het geval. De kans op een samenwerking is dus enorm. Wij gaven aan al eerder het vermoeden te hebben dat de iPhone 7 (Plus) in een 256GB uitvoering beschikbaar wordt, deze technologie lijkt dat de ondersteunen.

Ook het vermoeden dat de iPhone 7 in een uitvoering met 2 lenzen op de markt komt ondersteunt dit gerucht. Een nog grotere geheugenkaart maakt een 256GB smartphone namelijk de ideale optie voor gebruikers die de iPhonesteeds meer als fototoestel gebruiken.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.