Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

In deze kerstgame voor de iPhone en iPad is de kerstman druk bezig om zijn magazijn te ordenen. Help jij hem met het reorganiseren van zijn magazijn in 99 uitdagende levels?

Deze kerstman heeft een gigantisch magazijn vol met cadeaus op de Noordpool. Rond de kerstperiode is het een drukte van jewelste en hij kan daarom jouw hulp goed gebruiken. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

How to play

De verschillende cadeaus zijn verspreid over het magazijn en moeten ieder naar de gele plaatsen worden geschoven. Door met de kerstman tegen de cadeaus te lopen schuiven ze op. Door slim te puzzelen kun je de cadeaus naar de gewenste plek in het magazijn verschuiven. Pas op want een foute move kan ervoor zorgen dat je het level overnieuw moet beginnen.

Lukt het maar niet om dat ene level uit te spelen? Dankzij de ‘select level’ optie kun jij zelf bepalen welk level je wilt spelen.

99 uitdagende levels

De kerstman daagt jou in 99 verschillende levels uit wat zorgt voor uren speelplezier. Hoe verder je komt, hoe uitdagender de levels worden. Lukt het jou om ze alle 99 te voltooien? Bekijk hier de highscores van andere spelers.

Santa’s Warehouse Sokoban downloaden

Om deze gave kerstman app te spelen kun je hem hier in de App Store downloaden. Santa’s Warehouse is zowel voor de iPhone als de iPad beschikbaar. Merry Christmas!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.