Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Je kent het wel; ongemakkelijke stiltes tussen twee nummers op een feestje of rare, langdurige overgangen tussen twee nummers. Met de nieuwe Serato Pyro app is dit verleden tijd: de app mixt naadloos twee nummers aan elkaar als een echte DJ.

Serato voor DJ's

DJ's zijn waarschijnlijk al bekend met Serato software. Deze intelligente DJ software is al lang op de markt en is mateloos populair in de Verenigde Staten. De afgelopen jaren heeft Serato ook in Europa enorm veel terrein gewonnen door samen te werken met grote producenten van DJ apparatuur zoals Pioneer en Numark. We kunnen dus zeker zeggen dat Serato een expert is op het gebied van DJ software.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Serato Pyro

Het nieuwste product van Serato is Pyro. Pyro is een gratis app voor consumenten welke samenwerkt met iTunes en Spotify bibliotheken. De software kan op een intelligente manier het aantal slagen per minuut van een nummer en de zogenaamde 'beatgrid' detecteren. Hierdoor weet de app precies waar de vierkwartsmaat start en eindigt waardoor Pyro een nauwkeurige overgang tussen twee nummer kan maken. 

Maar wat als twee tracks niet op elkaar aansluiten qua tempo? Ook daar heeft Serato aan gedacht! Pyro kent een aantal klassieke DJ effecten, waaronder het bekende 'echo' effect. De app houdt op dit moment helaas nog geen rekening met de toonsoort waarin het nummer geproduceerd is. Wie weet komt dit in een toekomstige update nog.

Het selecteren van de nummers kan direct vanuit iTunes en Spotify en de volgorde van de playlist kan gemakkelijk door middel van een aantal 'swipe' technieken aangepast worden. Swipe naar links om te verwijderen, swipe naar rechts om de track omhoog te plaatsen.

Wij zijn in ieder geval erg enthousiast over Pyro. De app is niet alleen fijn om te gebruiken op een feestje maar ook wanneer je in de trein, bus of op werk naar muziek wil luisteren. Waar wacht je op? Download de app alvast voor je volgende feestje!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer