Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Wees zuinig op de aarde, want het is ons enige thuis: de boodschap van Apple's Shot on iPhone video is duidelijk. Geniet hier van een video vol prachtige natuur, alles gefilmt met een iPhone!

Eens in de zoveel tijd zet Apple zijn gebruikers in het zonnetje door het maken en delen van een Shot on iPhone video. Inmiddels zijn de video’s een begrip geworden en worden we keer op keer verbaasd door de hoge kwaliteit van het beeld en de creativiteit van gebruikers. In iedere video staat iedere keer een ander thema centraal. Zo was er een keer een video omtrent de schoonheid van de mens en waren er twee korte video’s die het dierenrijk in het zonnetje zetten. In de filmpjes die iPhone deelt gaat het niet om de functies van de gebruikte iPhones. Het gaat om de sfeer, creativiteit en kwaliteit.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Lees ook: Zo stuur je foto's met filter via WhatsApp

 

De één minuut durende reclame met de titel Earth toont de schoonheid van de aarde. Met vijftien korte shots en clips krijgt de kijker al het moois van de wereld te zien. Voorzien van slo-mo of tijdsverloop effecten krijgt ieder beeld een mooi en documentaire-achtig karakter. Onder iedere clip wordt de naam van de maker gedeeld. Hierdoor is de video dus niet alleen een ode aan de natuur, maar ook aan de creatieve iPhone gebruiker.

Lees ook: HomePod speaker is een feit

In de serie Shot on iPhone heeft Apple weer een nieuw deel online gezet. In de één minuut durende reclame getiteld Earth zet Apple de schoonheid van de aarde centraal, begeleid door de stem van astronoom Carl Sagan. Net als in de andere filmpjes in dezelfde serie zijn alle beelden gemaakt met een iPhone, bovendien vermeld met de originele fotograaf.

Met de stem van de overleden astronoom Carl Sagan wordt de video extra bijzonder. Sagan schreef na zijn astronoom carrière meer dan twintig boeken over de onderwerpen natuur en wetenschap. De tekst die onder de video is gezet is een quote uit zijn boek Pale Blue Dot. De boodschap is indrukwekkend en werkt goed samen met de indrukkende beelden.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.