Back to Top
Navigeer:

Sim Only abonnementen KPN - vergelijken of afsluiten - soorten en tarieven

Je kunt hieronder de goedkoopste Sim Only abonnementen van KPN vergelijken en desgewenst een abonnement afsluiten. Gebruik eventueel de filters/instellingen om de resultaten te verfijnen.

Soort Sim Only abonnementen KPN

KPN biedt momenteel 3 hoofdvormen van Sim Only abonnementen met een aantal soorten bundels daarbinnen. De abonnementen wijken niet af van de abonnementen met toestel, afgezien van de prijs. De prijs voor een Sim Only abonnement bij KPN ligt natuurlijk lager dan de prijs van een abonnement met toestel (als de prijs van het toestel in het maandbedrag wordt bijgeteld).

  • Basis (150min / sms + 500MB Internet)
  • Zorgeloos – instap bundel (onbeperkte bellen / sms’en + 1GB Internet)
  • Zorgeloos – standaard bundel (onbeperkte bellen / sms’en + 5GB Internet)
  • Zorgeloos – premium bundel (onbeperkte bellen / sms’en + 10GB Internet)
  • Vooral Internet - instap bundel (150min / sms + 1 GB Internet)
  • Vooral Internet - instap bundel (200min / sms + 5 GB Internet)

Voor welke iPhone toestellen zijn de Sim Only abonnementen van KPN geschikt?

Een Sim Only abonnement van KPN is in principe te gebruiken in combinatie met elk toestel, je kunt dus zowel een Sim Only abonnement afsluiten voor de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X, als voor de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE..

Beltarieven KPN

De beltarieven zijn afhankelijk van het soort abonnement dat je kiest. Het buitenbundel tarief bij KPN is € 0,25 per minuut of sms.

Geldigheid van het bundeltegoed

Gesprekken worden per seconde verrekend (dus niet afgerond naar boven zoals bij sommige andere providers), er geldt geen starttarief. Sms wordt afgerekend per bericht van maximaal 160 karakters. Je kunt overgebleven minuten, sms’jes of MB’s uit de bundel niet meenemen naar de volgende maand.

Internetbundel KPN

De internetbundel is bij KPN in de totale bundel inbegrepen, bij deze provider maakt men dus niet apart onderscheid hiervoor.


Bekijk de actuele Sim Only abonnementen van KPN