Back to Top
Navigeer:

Sim Only abonnementen Robin Mobile - soorten Sim Only’s

Robin Mobile biedt een aantal voordelige Sim Only abonnementen aan die je hieronder kunt vergelijken. Gebruik eventueel de filters/instellingen om de resultaten te verfijnen.

De voordelen van Robin Mobile

Robin Mobile onderscheidt zich op de volgende punten:

  • Onbeperkt MB’s
  • Maandabonnement
  • Onbeperkt SMS
  • Gratis nummerbehoud
  • Onbeperkt belminuten
  • Je gebruikt het betrouwbare KPN netwerk
  • Gratis 50 MB p.m. binnen EU
  • 3G en 4G dekking via KPN
  • Geen aansluitkosten
  • Geen kredietcheck vooraf

Soort Sim Only abonnementen Robin Mobile

Robin Mobile biedt momenteel vijf verschillende Sim Only abonnementen aan voor consumenten (Robin Junior, Robin Gewoon Heel Snel, Robin Heel Snel, Robin Super Snel en Robin Pijl Snel). Het aantal MB’s, het aantal belminuten en het aantal sms’jes dat je kunt verzenden is steeds onbeperkt. Hierdoor ga je nooit meer buiten je bundel (!), waardoor je vervelende verrassingen voorkomt. De abonnementsvormen onderscheiden zich op internetsnelheid. Een lagere internetsnelheid betekent een lager maandbedrag, een hogere internet / downloadsnelheid een hoger maandbedrag.

  MB’s SMS Belminuten Datasnelheid Prijs
Robin Junior onbeperkt onbeperkt onbeperkt max 64 Kbps € 19,95
Robin Gewoon Heel Snel onbeperkt onbeperkt onbeperkt max 800 Kbps € 29,95
Robin Heel Snel onbeperkt onbeperkt onbeperkt max 2,0 Mbps € 39,95
Robin Super Snel onbeperkt onbeperkt onbeperkt max 8,2 Mbps € 44,95  
Robin Pijl Snel onbeperkt onbeperkt onbeperkt max 15,0 Mbps € 49,95

Voor welke iPhone toestellen zijn de Sim Only abonnementen van Robin Mobile geschikt?

Een Sim Only abonnement van Robin Mobile is in principe te gebruiken in combinatie met elk toestel, je kunt dus zowel een Sim Only abonnement afsluiten voor de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X en iPhone SE 2, als voor de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE..

Beltarieven Robin Mobile

Robin Mobile hanteert geen buitenbundel tarief, omdat je onbeperkt kunt bellen met een Robin Mobile Sim Only abonnement. Omdat je onbeperkt kunt bellen binnen je bundel kunnen we je dus ook geen beltarief per minuut geven voor Robin Mobile abonnementen.

Extra tegoed aanvragen bij Robin Mobile

Wel kun je als klant van Robin Mobile kiezen voor ‘Extra tegoed’ waarmee je kunt bellen naar en in het buitenland voor een lager tarief, en verder is dit tegoed te gebruiken voor servicenummers/sms-diensten en voor het gebruik van Internet in het buitenland. Ook SMS verzenden kan met dit tegoed voor een lager bedrag in het buitenland. Gebeld worden in het buitenland loopt ook via dit tegoed. Als klant van Robin Mobile ontvang je 50 MB gratis voor gebruik van mobiel Internet binnen de EU binnen je bundel, daarna kun je eenvoudig extra tegoed aanvragen. Extra tegoed kost standaard 14,95 euro en je kunt dit eenmalig per dag aanvragen, simpel vanuit je Robin Mobile account, betaling via IDEAL of incasso. Na ongeveer 20 minuten staat het tegoed op je telefoon. Het tegoed blijft onbeperkt houdbaar.

Sim Only abonnementen van Robin Mobile vergelijken met Sim Only abonnementen van andere providers

Zoek je een andere provider voor een Sim Only abonnement zonder (iPhone) toestel, neem dan een kijkje bij alle Sim Only abonnementen, die je kunt vergelijken. Wil je terug naar boven op deze pagina, om de actuele Sim Only abonnementen van Robin Mobile te vergelijken, klik dan hieronder op de button.


Bekijk de actuele Sim Only abonnementen van Robin Mobile