Back to Top
Navigeer:

Sim Only abonnementen Simpel - soorten Sim Only’s

Simpel biedt een aantal voordelige Sim Only abonnementen aan, die je hieronder kunt vergelijken. Gebruik eventueel de filters/instellingen om de resultaten te verfijnen.

De simpele voordelen van Simple Simpel heeft een aantal ‘simpele’ voordelen:

  • Gratis nummerbehoud
  • Goede dekking, via het T-Mobile netwerk
  • Kostenplafond in te stellen
  • Snel Internet 3G en 4G dekking
  • Zelf je belminuten kiezen
  • Gratis SMS bij alle Internetbundels

Soort Sim Only abonnementen Simpel

Simpel heeft je als potentiele klant een aantal Sim Only abonnementen te bieden, waarbij je je belminuten los van je internetbundel op maat kunt maken. Vijf verschillende bundels voor bellen en vijf verschillende bundels geven je momenteel 25 mogelijkheden om je Sim Only abonnement bij Simpel op maat samen te stellen. Flexibel kiezen dus bij Simpel! Hieronder vind je in de tabel de actuele mogelijkheden.

Aantal belminuten Prijs Internet / SMS Prijs
100 belminuten € 2,50 geen internet / SMS € 0,00
240 belminuten € 3,50 onbeperkt SMS € 2,50
500 belminuten € 6,00 300 MB + onbeperkt SMS € 4,50
1000 belminuten € 10,00 1000 MB + onbeperkt SMS € 7,00
Onbeperkt bellen € 13,50 2000 MB + onbeperkt SMS € 15,00

Voor welke iPhone toestellen zijn de Sim Only abonnementen van Simpel geschikt?

Een Sim Only abonnement van Simpel is in principe te gebruiken in combinatie met elk toestel, je kunt dus zowel een Sim Only abonnement afsluiten voor de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X en iPhone SE 2, als voor de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE..

Beltarieven van Simpel – Sim Only abonnementen

Je kunt bij Simpel al bellen vanaf 1 cent per minuut, bij een bundel met 1000 belminuten. Bij de goedkoopste bundel ligt het gesprekstarief op 2,5 cent per minuut. Bij een bundel met onbeperkt bellen is het gesprekstarief het laagste, als je veel zou bellen kunnen de gesprekskosten zelfs onder de 1 cent per minuut uitkomen. Simpel biedt bij de abonnementen een buitenbundel tarief van 0,31 euro (1 belminuut of 1 SMS), en komt daarmee redelijk overeen met andere aanbieders op het gebied van buiten je bundel bellen. Het bundeltegoed is 1 maand houdbaar. Gesprekken worden per seconde afgerond.

Internetbundels van Simpel bij Sim Only abonnementen

Flexibel en simpel als Simpel is kun je bij Simpel ook terecht met een bundel zonder internet en zonder sms, voor € 2,50 kun je al onbeperkt sms’jes verzenden. 300 MB dataverkeer voor Internet kost bij Simpel € 0,66 per 100 MB bij de goedkoopste bundel met Internet. In de topbundel is dit slechts € 0,625 per 100 MB dataverkeer. Op dit moment biedt Simpel 5 bundels aan, dus kun je altijd wel een gepaste bundel voor Internet en SMS vinden die bij je past.

Sim Only abonnementen van Simpel vergelijken met Sim Only abonnementen van andere providers

Zoek je een andere provider voor een Sim Only abonnement zonder (iPhone) toestel, neem dan een kijkje bij alle Sim Only abonnementen, die je kunt vergelijken. Wil je terug naar boven op deze pagina, om de actuele Sim Only abonnementen van Simpel te vergelijken, klik dan hieronder op de button.

 

Bekijk de actuele Sim Only abonnementen van Simpel