Back to Top
Navigeer:

Sim Only abonnementen Simyo - soorten Sim Only’s

Simyo heeft zich gespecialiseerd in Sim Only abonnementen. Je kunt de Simyo Sim Only aanbiedingen hieronder vergelijken. Gebruik eventueel de filters/instellingen om de resultaten te verfijnen.

Soort Sim Only abonnementen

Simyo biedt momenteel 5 abonnement soorten aan.

  • Simyo 100 (100 minuten of 100 sms’jes)
  • Simyo 200 (200 minuten of 200 sms’jes)
  • Simyo 300 (300 minuten of 300 sms’jes)
  • Simyo 500 (400 minuten of 500 sms’jes)
  • Simyo XXL (1250 minuten of 1250 sms’jes)

Deze komen overeen met de abonnementen die Simyo biedt in combinatie met een (iPhone/Smartphone) toestel. Alle abonnementen zijn allen voor 1 maand af te sluiten (flexibel) of voor een jaar (vast), je mag zelf kiezen.

Voor welke iPhone toestellen zijn de Sim Only abonnementen van Simyo geschikt?

Een Sim Only abonnement van Simyo is in principe te gebruiken in combinatie met elk toestel, je kunt dus zowel een Sim Only abonnement afsluiten voor de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X en iPhone SE 2, als voor de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE..

Beltarieven Simyo – Sim Only

De beltarieven zijn uiteraard afhankelijk van het soort abonnement dat je kiest. Je belt al vanaf 1,2 eurocent per minuut bij Simyo (XXL abonnement, 1 jaar vast). Ook een SMS verzenden kan dus vanaf 1,2 eurocent. Bij de kleinste bundel, Simyo 100, ligt het beltarief op 4 eurocent per minuut/SMS (abonnementsvorm, 1 jaar vast). Bij de maandelijks opzegbare Simyo abonnementen ligt het beltarief maar net iets hoger. Bij een XXL abonnement ligt het beltarief op 1,3 eurocent per minuut en bij een Simyo 100 abonnement op 5 eurocent per minuut. Het buitenbundel tarief is € 0,31, zowel bij een vast als een flexibel abonnement. Bij Simyo wordt elk gesprek per hele minuut naar boven afgerond.

Geldigheid van het bundeltegoed bij Simyo

Belminuten, sms’jes en MB's zijn 1 kalendermaand geldig binnen Nederland.

Internetbundel Simyo

De internetbundel is bij Simyo los bij te bestellen en niet bij je standaardbundel inbegrepen. Je kunt je internetbundel dus los van je hoeveelheid belminuten vaststellen en bent dus niet verplicht om ook meer belminuten af te nemen (die je uiteindelijk toch betaalt), als je een grotere internetbundel nodig hebt. De internetbundels variëren bij Simyo in grootte van 200 MB (voor 6 euro per maand) tot 4000 MB (voor 25 euro per maand), de tussenvormen zijn 500 MB, 1000 MB en 2000 MB. Uiteraard is het ook mogelijk om geen internetbundel mee te bestellen, dan betaal je uiteraard niets. Omgekeerd geldt dus ook… je bent niet verplicht om meer internet MB’s mee te bestellen als je meer belminuten wilt hebben. Ook dit kan een voordeel zijn, en een reden om te kiezen voor Simyo.

Sim Only abonnementen van Simyo vergelijken met Sim Only abonnementen van andere providers

Zoek je een andere provider voor een Sim Only abonnement zonder (iPhone) toestel, neem dan een kijkje bij alle Sim Only abonnementen, die je kunt vergelijken. Wil je terug naar boven op deze pagina, om de actuele Sim Only abonnementen van Simyo te vergelijken, klik dan hieronder op de button.


Bekijk de actuele Sim Only abonnementen van Simyo