Back to Top
Navigeer:

Sim Only abonnementen Tele2 - soorten Sim Only’s

Voor Sim Only abonnementen kun je bij Tele2 ook terecht. Tele2 biedt Sim Only’s zonder (iPhone) toestel, hoewel je deze wel los kunt bij bestellen.

Soort Sim Only abonnementen Tele2

De Sim Only abonnementen die Tele2 biedt zijn hetzelfde als de abonnementen met iPhone / Smartphone toestel. Deze hebben dus dezelfde mogelijkheden/specificaties. Tele2 heeft momenteel 3 soorten Sim Only abonnementen beschikbaar waarbij de hoeveelheid belminuten / sms’jes het uitgangspunt vormt.

  • Bel/SMS 150 (5 euro per maand)
  • Bel/SMS 300 (7,50 euro per maand)
  • Unlimited (10 euro per maand)

Tele2 biedt alleen Sim Only abonnementen aan die ‘vrij opzegbaar’ zijn, je kunt bij Tele2 dus niet voor 12 of 24 maanden een abonnement afsluiten, maar kunt en mag uiteraard wel voor die periode bij Tele2 blijven. De internetbundel is niet inbegrepen bij het standaard abonnement, maar dien je daar bovenop nog op maat te maken.

Voor welke iPhone toestellen zijn de Sim Only abonnementen van Tele2 geschikt?

Een Sim Only abonnement van Tele2 is in principe te gebruiken in combinatie met elk toestel, je kunt dus zowel een Sim Only abonnement afsluiten voor de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X en iPhone SE 2, als voor de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE..

Internetbundels Tele2 Sim Only

Bij het op maat maken van je internetbundel biedt Tele2 je de keuze uit een bundel van 100MB, 500MB, 1000MB, 2000MB en 4000MB. De prijzen voor deze internetbundels liggen bij Sim Only’s tussen de 3 en de 25 euro per maand. De internetsnelheid die Tele2 binnen de bundels levert ligt maximaal op 14,4 Mbps.

Sim Only abonnementen van Tele2 vergelijken met Sim Only abonnementen van andere providers

Zoek je een andere provider voor een Sim Only abonnement zonder (iPhone) toestel, neem dan een kijkje bij alle Sim Only abonnementen, die je kunt vergelijken. Wil je terug naar boven op deze pagina, om de actuele Sim Only abonnementen van Tele2 te vergelijken, klik dan hieronder op de button.


Bekijk de actuele Sim Only abonnementen van Tele2