Back to Top
Navigeer:

Sim Only abonnementen Telfort - soorten Sim Only’s

Hieronder kun je aanbiedingen van Sim Only abonnementen van Telfort bekijken en vergelijken. Gebruik eventueel de filters/instellingen om de resultaten te verfijnen.

Soort Sim Only abonnementen Telfort

Telfort biedt Sim Only’s aan voor zowel 12 als 24 maanden. Je kunt hierbij zelf je belminuten kiezen. Je hebt momenteel de volgende keuzes:

  • 150 belminuten
  • 300 belminuten
  • 500 belminuten
  • 1000 belminuten

De Sim Only’s die Telfort biedt wijken eigenlijk niet af qua specificaties ten opzichte van de gewone abonnementen met toestel. De prijzen van de belbundels variëren ook hier van 6 tot 16 euro per maand. Je kunt bij Telfort standaard onbeperkt sms’jes verzenden, deze zijn dus niet gekoppeld aan je belminuten. SMS is dus gratis bij Telfort, die hiermee voor een andere aanpak kiezen dan vele andere providers die sms’jes en de belminuten in één bundel verwerken, met een limiet erop. Bij Telfort bel je vanaf 1,6 cent per minuut (bundel met 1000 minuten) tot 4 cent per minuut (bundel met 150 minuten) bij een abonnement van 24 maanden. Bij een abonnement van 12 maanden bel je voor 1,7 cent per minuut (bundel met 1000 minuten) en voor 4,7 cent per minuut bij een bundel met 150 minuten. Bellen buiten je bundel kost 30 cent per minuut.

Voor welke iPhone toestellen zijn de Sim Only abonnementen van Telfort geschikt?

Een Sim Only abonnement van Telfort is in principe te gebruiken in combinatie met elk toestel, je kunt dus zowel een Sim Only abonnement afsluiten voor de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X, als voor de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE..

Internetbundels Telfort – Sim Only abonnementen

Internetbundels zijn te kiezen in de groottes 0MB, 125 MB, 500 MB, 1000MB en 2500MB. De prijzen hiervoor zijn respectievelijk 0 euro, 4 euro, 7 euro, 10 euro en 17 euro. Je komt bij Telfort niet voor verrassingen te staan want als je Internetbundel op is kun je niet meer internetten, waardoor je geen extra kosten hebt (buiten je bundel). Dit kan voor veel mensen een soort veilige haven zijn. MB's zijn 3 maanden geldig. De volgende maand maak je eerst je ongebruikte MB's op. Je ontvangt een sms’je van Telfort als je 80% en 100% van al je MB's hebt verbruikt. Je actuele verbruik is doorlopend in te zien via Mijn Telfort. De internetsnelheid (download) die Telfort binnen de internetbundels levert ligt momenteel maximaal op 14,4 Mbps.

Telfort 4G Internetversneller – Sim Only abonnementen

Telfort biedt je de mogelijkheid om een 4G internetversneller bij je abonnement te nemen.

  • Supersnel internet tot 150 Mbit/s i.p.v. tot 14,4 Mbit/s
  • Stabieler internet, dus gemiddeld een hogere snelheid
  • Maandelijks aan- en uitzetten via Mijn Telfort
  • Landelijke dekking met KPN netwerk

Je kunt hierdoor beter video's bekijken, muziek luisteren, foto's delen, en nog veel meer. Gebruik je veel Internet, ben je veel met muziek en video’s bezig op je iPhone/Smartphone, dan kan dit echt een uitkomst zijn. Om de 4G Internetversneller af te nemen heb je naast deze Internetversneller wel een Smartphone nodig die geschikt is voor 4G, en een USIM simkaart geschikt voor 4G. Deze krijg je standaard meegeleverd bij een abonnement van Telfort.

Toestelabonnementen bij Telfort

Telfort biedt je de mogelijkheid tot het afnemen van een toestelbundel. Je kunt kiezen uit een abonnement waarbij je je toestel los/eenmalig betaalt bij aanschaf van je abonnement, en een bundel waarbij je geen eenmalige kosten voor je toestel hebt. Het bedrag van je toestelbundel hangt af van de prijs van je iPhone/Smartphone die je erbij kiest. Tussenvormen biedt Telfort niet (in tegenstelling tot andere providers die dit wel aanbieden), je kiest dus of voor het direct betalen van je toestel (gehele bedrag) of voor het volledig meenemen van het bedrag van je toestel in een toestelbundel, waarbij je geen directe kosten voor je toestel betaalt maar alleen een klein bedrag per maand. Telfort biedt wel toestelbundels aan voor 1 en voor 2 jaar, afhankelijk van de looptijd van het mobiele telefoonabonnement waar je voor kiest.

Sim Only abonnementen van Telfort vergelijken met Sim Only abonnementen van andere providers

Zoek je een andere provider voor een Sim Only abonnement zonder (iPhone) toestel, neem dan een kijkje bij alle Sim Only abonnementen, die je kunt vergelijken. Wil je terug naar boven op deze pagina, om de actuele Sim Only abonnementen van Telfort te vergelijken, klik dan hieronder op de button.


Bekijk de actuele Sim Only abonnementen van Telfort