Back to Top
Navigeer:

Sim Only abonnementen T-Mobile - soorten Sim Only’s

T-Mobile is eveneens gespecialiseerd in Sim Only abonnementen. Je kunt de aanbiedingen van de Sim Only abonnementen van T-Mobile hieronder vergelijken. Gebruik eventueel de filters/instellingen om de resultaten te verfijnen.

Soort Sim Only abonnementen T-Mobile

De Sim Only abonnementen die T-Mobile biedt verschillen niet van de abonnementen met toestel. Dit zijn dus dezelfde soorten, met dezelfde mogelijkheden. T-Mobile biedt eveneens de mogelijkheid om een Sim Only te bestellen met toestel, wat een beetje op hetzelfde neerkomt als een abonnement met toestel. T-Mobile heeft momenteel 6 Stel Samen & Stel Bij Sim Only abonnementen beschikbaar.

  • Stel Samen & Stel Bij 500MB
  • Stel Samen & Stel Bij 1000MB
  • Stel Samen & Stel Bij 3000MB
  • Stel Samen & Stel Bij 6000MB
  • Stel Samen & Stel Bij 12000MB
  • Stel Samen & Stel Bij 0MB

Alle T-Mobile abonnementen zijn voor 1 jaar af te sluiten of voor een 2 jaar, naar eigen keuze. Bij elk abonnement kun je zelf kiezen hoeveel belminuten je wilt hebben: 0 minuten, 120 minuten of onbeperkt bellen. De data hoeveelheid voor het Internet is dus het uitgangspunt voor elk van de 6 bundels van T-Mobile, waarbij je verder kan finetunen op belminuten. Kies je voor 120 minuten of voor onbeperkt bellen dan kun je bovendien 120 minuten verbruiken in de hele EU zonder extra kosten. Sms’jes zijn bij alle bundels ‘onbeperkt’, waarmee T-Mobile zich duidelijk onderscheid van vele andere providers die de belminuten zogezegd ‘gelijk stellen’ aan de sms’jes en meenemen in het maximale verbruik.

Voor welke iPhone toestellen zijn de Sim Only abonnementen van T-Mobile geschikt?

Een Sim Only abonnement van T-Mobile is in principe te gebruiken in combinatie met elk toestel, je kunt dus zowel een Sim Only abonnement afsluiten voor de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X en iPhone SE 2, als voor de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE..

Internetbundels T-Mobile bij Sim Only abonnementen

De internetbundel is bij inbegrepen in het abonnement, sterker nog het vormt het vertrekpunt voor je totale bundel. Je internetbundel kan van 0 tot 12000 MB worden gekozen, waarbij de prijs varieert van 0 tot 20,50 euro. T-Mobile biedt met 12 GB op dit moment de grootste internetbundel aan van alle providers.

Sim Only abonnementen van T-Mobile vergelijken met Sim Only abonnementen van andere providers

Zoek je een andere provider voor een Sim Only abonnement zonder (iPhone) toestel, neem dan een kijkje bij alle Sim Only abonnementen, die je kunt vergelijken. Wil je terug naar boven op deze pagina, om de actuele Sim Only abonnementen van T-Mobile te vergelijken, klik dan hieronder op de button.


Bekijk de actuele Sim Only abonnementen van T-Mobile