Back to Top
Navigeer:

Abonnementen Ziggo Mobiel Vergelijken – Sim Only

Op deze pagina vind je informatie over de Sim Only abonnementen zonder (iPhone) toestel van Ziggo Mobiel. Gebruik eventueel de filters/instellingen om de resultaten te verfijnen en Sim Only abonnementen van Ziggo Mobiel op maat te krijgen.

Noot:helaas zijn er op dit moment geen Sim Only abonnementen beschikbaar van Ziggo Mobiel, we tonen daarom op deze pagina (tijdelijk) alternatieve Sim Only aanbiedingen.

De voordelen van Ziggo Mobiel op een rij

Een aantal voordelen van Ziggo Mobiel op een rij:
  • contract voor 1 maand, maandelijks opzegbaar
  • geen starttarief
  • belminuten en internet in 1 bundel
  • actief via het Vodafone netwerk
  • abonnement is maandelijks aanpasbaar
  • afrekenmodel per seconde en per kb

Soort Sim Only abonnementen van Ziggo Mobiel

Ziggo Mobiel biedt verschillende mobiele telefoonabonnementen aan, die voor bestaande Ziggo klanten elk zijn af te sluiten voor 1 maand, 12 of voor 24 maanden. Daarmee wijkt Ziggo Mobiel duidelijk af van veel andere providers die telefoonabonnementen aanbieden voor 12 of 24 maanden of alleen voor 1 maand en 1 jaar, of enkel voor 24 maanden. De keuze voor de contractduur is bij Ziggo Mobiel dus ruimer. Momenteel biedt Ziggo Mobiel vier Sim Only abonnementen die je kunt vergelijken op prijs en samenstelling.

Naam MB’s SMS Belminuten Prijs
Mobiel Voldoende 200MB 75 75 € 9,00
Mobiel Ruim 1000MB 300 300 € 15,00
Mobiel Enorm 3000MB Onbeperkt Onbeperkt € 30,00
Mobiel Familie 4000MB Onbeperkt Onbeperkt € 45,00

De Ziggo Mobiel abonnementsprijzen variëren zoals je in de tabel kunt zien van 9 euro tot 45 euro per maand, voor een alles in 1 pakket. Het familiepakket is weliswaar duurder, maar bevat wel twee simkaarten, dus dit is een combi abonnement. Je kunt voor 10 euro per stuk, nog maximaal 3 simkaarten bij bestellen, zodat je met maximaal vijf familieleden 1 bundel kunt delen. Bij Ziggo kan dus het hele gezin profiteren van 1 bundel.

Voor welke iPhone toestellen zijn de Sim Only abonnementen van Ziggo Mobiel geschikt?

Een Sim Only abonnement van Ziggo Mobiel is in principe te gebruiken in combinatie met elk toestel, je kunt dus zowel een Sim Only abonnement afsluiten voor de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X, als voor de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE..

Beltarieven Ziggo Mobiel - Sim Only abonnementen

Het beltarief hangt af van het soort abonnement dat je bij Ziggo Mobiel afsluit. Door de alles in 1 bundels zijn de gesprekstarieven lastig uit te rekenen, maar wanneer je alleen maar zou bellen komt het beltarief voor het abonnement Mobiel Voldoende op 12 cent per minuut en voor het abonnement Mobiel Ruim op 5 cent per minuut uit. De andere bundels, Ziggo Mobiel Familie en Ziggo Mobiel Enorm hebben een onbeperkt aantal belminuten, het uiteindelijke gesprekstarief zou je voor deze abonnementen achteraf pas kunnen vaststellen op basis van het daadwerkelijke aantal gebelde minuten. Voor gesprekken betaal je per seconde. Er geldt geen starttarief. De kosten die je buiten je bundel maakt, zijn 20 cent per minuut of per sms. Voor het bellen en sms’en naar buitenlandse nummers gelden overigens andere tarieven. Deze kosten vallen buiten je bundel, net als de kosten voor het gebruik van servicenummers, deze vallen ook buiten je bundel en hiervoor gelden eveneens andere tarieven.

Internetbundels Ziggo Mobiel

De internetbundel is in de totale bundel inbegrepen bij Ziggo Mobiel. Je kunt dus niet los een internetbundel bestellen. Ziggo Mobiel Voldoende begint met 200 MB, terwijl Ziggo Mobiel Familie je 4000 MB biedt (over twee simkaarten te verdelen). Ook het Ziggo Mobiel Enorm pakket bevat een mooie hoeveelheid data, 3000 MG mag je hierbij verbruiken iedere maand. Bij Ziggo betaal je per kb, die je verbruikt. Dataverbruik buiten je bundel, daarvoor bedragen de kosten 10 cent per MB.

Sim Only abonnementen van Ziggo Mobiel vergelijken met Sim Only abonnementen van andere providers

Zoek je een andere provider voor een Sim Only abonnement zonder (iPhone) toestel, neem dan een kijkje bij alle Sim Only abonnementen, die je kunt vergelijken. Wil je terug naar boven op deze pagina, om de actuele Sim Only abonnementen van Ziggo Mobiel te vergelijken, klik dan hieronder op de button.


Bekijk de actuele Sim Only abonnementen van Ziggo Mobiel