Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Voor het vierde jaar op rij heeft provider Simyo de hoogste word-of-mouth score behaald. Dit is een score dat aangeeft hoeveel klanten de eigen provider zou aanbevelen bij vrienden en familie. Met een WOM-score van 72% scoort het iets hoger dan T-Mobile en Vodafone.

De WOM-score is een belangrijke graadmeter om te bekijken in hoeverre mensen tevreden zijn over hun provider. Dit wordt overigens niet alleen toegepast bij providers maar is een concept voor alle bedrijven wereldwijd.

Abonnementen van Simyo op prijs vergelijken

Simyo, T-Mobile en Vodafone hebben de meeste tevreden klanten

Het verschil in WOM-score tussen de nummer 1 en 2 is opvallend klein. Simyo staat met een score van 72% bovenaan. Het zijn voornamelijk de prijs-kwaliteitverhouding en de lage maandelijkse kosten waardoor Simyo-klanten zo tevreden zijn. Op de tweede plaats vinden we zowel T-Mobile als Vodafone. Beide providers kregen een WOM-score van 70%.

Voor T-Mobile is er niet veel veranderd, de provider lag voorgaande jaren ook rond dit percentage. Vodafone zag zijn WOM-score wel stijgen, wat mede te danken is aan de kwaliteit van de verbinding.

Tip: T-Mobile abonnementen vergelijken

Youfone klanten zijn het minst tevreden

Slecht nieuws voor provider Youfone, dat van de tweede plek dit keer als laatste eindigde. Met een WOM-score van 55% ligt dit ver onder het marktgemiddelde van 68%. Youfone klanten verklaren hun provider niet aan te bevelen vanwege de slechtere prijs-kwaliteitverhouding.

Abonnementen vergelijken

Mobiele bellers hebben de keuze uit een sim-only abonnement of een abonnement inclusief toestel. Dit laatste is vooral aantrekkelijk voor mensen die toe zijn aan een nieuwe smartphone zoals de Apple iPhone X of de wat goedkopere iPhone 7. Iedereen doet er goed aan om abonnement aanbiedingen goed met elkaar te vergelijken. Hierbij wordt gekeken naar het aantal belminuten en sms, maar ook naar de internetdata. Eenmalige kosten spelen ook een rol.

Wie het moeilijk vindt om te kiezen tussen een van de providers, kan ook de WOM-score in gedachten houden. De providers met de hoogste WOM-score zijn natuurlijk Simyo, T-Mobile en Vodafone. Deze worden op de voet gevolgd door Telfort (69%), Simpel (68%) en Tele2 (64%).

Het is aan te raden om vooral te letten op de beschikbaarheid van 4G en in de toekomst 5G, en of de bundel maandelijks aan te passen is. Met gratis nummerbehoud en mogelijkheid tot contractovername biedt de provider voldoende mogelijkheden voor de nieuwe klant.

Abonnementen van Simyo op prijs vergelijken

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer