Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Simyo heeft goed nieuws! De ‘Doe Je Ding Deals’ actie van Simyo is eind februari 2020 begonnen. Sta je op het punt om een Sim Only abonnement af te sluiten (oftewel een telefoonabonnement zonder toestel) of om je abonnement bij Simyo te verlengen? Dan is het handig dat je de Doe Je Ding Deals actie van Simyo even bekijkt. Binnen deze actieperiode (die nog tot 31 mei 2020 loopt) kun je namelijk extra veel voordeel krijgen op je data en belminuten! In dit artikel leggen we je uit wat je kunt verwachten.

Zo veel voordeel kun je halen tijdens de Doe Je Ding Deals actie van Simyo…

Hieronder tonen we nu hoe Simyo binnen de Doe Je Ding Deals actie de bel- en internetbundels heeft opgehoogd.

Sim Only databundels normaal:

2GB – 9 euro

4GB – 10 euro

8GB – 16 euro

Sim Only databundels tijdens de Doe Je Ding Deals actieperiode:

3GB – 7 euro

6GB – 9 euro

10GB – 11 euro

15GB – 13 euro

> Direct profiteren van de Doe Je Ding Deals actie van Simyo

Sim Only belbundels normaal:

100 belminuten – 4 euro

300 belminuten – 7 euro

Onbeperkte belminuten – 9 euro

Sim Only databundels tijdens de Doe Je Ding Deals actieperiode:

200 belminuten – 5 euro

Onbeperkte belminuten – 7 euro

Noot: de genoemde bedragen gelden voor een jaarabonnement, voor een maandelijks opzegbaar abonnement geldt een opslag van 1 euro per maand

Zoals je ziet krijg je zowel meer data als meer belminuten voor minder geld! Een stuk meer data en belminuten zelfs, voor een duidelijk lager maandbedrag! Heerlijk toch? Overigens heb je nog steeds de mogelijkheid om te kiezen voor een databundel met 1GB data, of voor een Sim Only abonnement zonder data. De prijzen hiervoor zijn onveranderd tijdens de actieperiode.

De actie van Simyo geldt zowel voor nieuwe als bestaande klanten

De Doe Je Ding Deals voordelen zijn beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Stap je tijdens de actieperiode (tot 31 mei 2020) van een andere provider over naar Simyo, dan kun je gelijk profiteren van de goedkopere bundels van Simyo. Als je al klant bent bij Simyo, dan kun je je bundels elke maand aanpassen via de Simyo app of via ‘Mijn Simyo’. De wijziging gaat dan de volgende maand in. Goed om te weten is verder nog dat je goedkopere bundels ook na 31 mei 2020 gelden, als je nu nog een Sim Only abonnement afsluit bij Simyo, of als je als bestaande klant je bundels aanpast!

Looptijd van je Simyo Sim Only abonnement: 1 jaar of 1 maand

Bij Simyo heb je de keuze uit een Sim Only met een looptijd van 1 jaar of een Sim Only met een looptijd van 1 maand. De laatste abonnementsvorm is uiteraard het meest flexibel. Je zou met een maandabonnement eventueel na een maand alweer kunnen overstappen naar een andere provider. Een Sim Only abonnement met een looptijd van 1 jaar is daarentegen het meest goedkoop, dit scheelt je ten opzichte van een maandabonnement namelijk 1 euro per maand in de kosten. Als je al weet dat je 1 jaar of langer wilt blijven is een abonnement voor een langere periode (1 jaar in dit geval) de beste keuze.

Vast Internet van KPN levert dubbele data op!

Heb je thuis al een internetabonnement bij KPN? Dan beloont Simyo jou met een dubbele datahoeveelheid! Deze beloning geldt bovendien boven op de voordelen van de Doe Je Ding Deals actie.

De beste mobiele provider van Nederland volgens de Consumentenbond

Over de kwaliteit van Simyo hoef je niet te twijfelen. Deze provider maakt namelijk gebruik van het uiterst degelijke en betrouwbare netwerk van de telecomprovider KPN. Verder is Simyo door de Consumentenbond al 18 keer uitgeroepen tot beste mobiele provider van Nederland! Dit feit mag je als consument een flinke dosis vertrouwen geven om bij Simyo klant te worden, of om klant te blijven!

> Bekijk de Sim Only abonnementen tijdens de Doe Je Ding Deals actie van Simyo

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer